marți , 25 februarie 2020 8:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

Foto. Cristina Neagu s-a operat! Prima fotografie cu handbalista de pe patul de spital. “M-am trezit cu…”

Cristina Neagu, cea mai buna handbalistă din România, s-a operat, miercuri, în Belgia, la clinica reputatului medic Marc Martens. Ajuns la 78 de ani, renumitul profesor nu mai efectuează personal intervenții chirurgicale, dar coordonează o echipă de specialiști.

Imediat după operație, Cristina Neagu s-a fotografiat pe patul clinicii, iar imaginea a urcat-o pe contul personal de socializare. Lângă poză, a scris și un mesaj emoționant pentru fani.


„M-am trezit cu zâmbetul pe buze! Totul a decurs bine și de acum înainte cu toată forța spre revenire! Vă mulțumesc pentru mesaje și sprijin!”, a scris Cristina Neagu în dreptul fotografiei.

Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015 şi 2016, a suferit o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi a ratat ultimele două meciuri ale României la Campionatul European de handbal feminin din Franţa – EHF EURO 2018.
Cristina Neagu s-a accidentat la genunchiul drept în min. 51 al partidei dintre România şi Ungaria (29-31) când a aterizat greşit la un duel cu Szimonetta Planeta. Interul stânga ar urma să fie indisponibil circa şase luni.

Sursa:cancan.ro

Recomandări

Înfrângere usturătoare pentru Naţionala feminină de handbal a României la Campionatul Mondial din Japonia

Naţionala feminină de handbal a României a debutat cu o înfrângere usturătoare la Campionatul Mondial …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *