marți , 18 ianuarie 2022 4:27 pm
Iasi booked.net
-1°C

Fotbalul ieșean este în doliu: a murit Pavel Hodea, fostul președinte al Politehnicii

Pavel Hodea, apreciat om de fotbal din Iași implicat în conducerea clubului Politehnica până în 2010, a murit luni seara, în urma unui infarct. Avea doar 57 de ani.

 

„Este o zi extrem de tristă pentru fotbalul ieșean. În aceste momente, clubul nostru, prin reprezentanții săi, jucători, antrenori, conducere executivă și administrativă, își exprimă compasiunea față de familia îndoliată și este aproape de aceasta”, scriu reprezentanții Politehnicii Iași pe pagina oficială de Facebook.

„Colectivul CSM Politehnica Iași a aflat, cu tristețe, de trecerea neașteptată în neființă a celui care a fost PAVEL HODEA, susținător financiar, conducător, fan și un adevărat prieten al echipei alb-albastre.

Cuvintele sunt prea puține pentru a descrie implicarea, și la bine, dar mai ales la greu, a domnului PAVEL HODEA în susținerea formației etalon a Iașului fotbalistic.

De PAVEL HODEA se leagă cele mai spectaculoase momente din fotbalul ieșean, culminând cu titlul de Campioană Națională în întrecerea juniorilor și faimosul baraj de promovare în Divizia A, de la Brașov, 1995.

De bună seamă că toți cei implicați în activitatea fotbalistică ieșeană, foști sau actuali membri ai clubului,  și nu numai, nu-l vom uita niciodată!

Să se odihnească în pace!”, este mesajul postat pe site-ul clubului din dealul Copoului.

 

Recomandări

Distincții oferite cadrelor medicale ieșene de către Președintele României

De Ziua Națională a României, Preşedintele Klaus Iohannis a conferit mai multe distincții cadrelor medicale …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *