sâmbătă , 23 ianuarie 2021 1:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

Fostul şef de la Permise Suceava, şef în DGA şi 14 poliţişti, reţinuţi în dosarul şpăgilor de milioane de euro

Mega ancheta derulată de Direcția Națională Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, începe să facă victime. În seara zilei de joi, 26 noiembrie, un ofițer al Serviciului Județean Anticorupție Suceava a primit ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore.

Persoana care a fost dusă în cătușe în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava este Mihai Martin. Față de acesta au fost formulate patru acuzații, printre care și de favorizare a infractorului. Mihai Martin ar fi avut legături cu Radu Obreja, fostul șef al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava, care urma să fie audiat în același dosar. Din informațiile pe care le deținem, ofițerul Mihai Martin ar fi avut o discuție cu Radu Obreja pe tema unei mașini, după ce a accesat o bază de date de la instituția unde lucra. Cu mai multe informații vom reveni după ce vom afla mai multe amănunte despre acest dosar incendiar. Alţi 14 poliţişti au fost reţinuţi.

Persoanele care au avut programari in 26 si 27 noiembrie vor fi reprogramate la o data ulterioara, iar reluarea activitatii se va anunta pe site-ul Institutiei Prefectului, potrivit newsbucovina.ro.

Activitatea a fost suspendata in dimineata zilei de joi, 26 noiembrie, cand s-a declansat o ancheta a DNA Suceava. Procurorii au facut perchezitii si au fost ridicate sume de bani si bunuri in valoare de peste 2.000.000 de euro, fiind vorba despre o adevarata „fabrica de premise”.

Sunt cercetati mai multi functionari publici pentru luare de mita, dare de mita, trafic de influenta, cumparare de influenta, constituirea unui grup infractional organizat si spalare de bani.

Prima retinere a fost facuta in seara zilei de joi, fiind vorba despre ofiterul DGA, suspectat ca a acoperit ilegalitatile serviciului de premise si inmatriculari. Ar fi vorba despre Mihail Martin, dupa cum relateaza presa locala.

Recomandări

Scene porno cu un poliţist: s-a fotografiat gol cu un morcov într-un loc întunecat

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui este cercetat prin Compartimentul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *