duminică , 17 octombrie 2021 7:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Fostul campion naţional de off-road Adrian Cernea a murit

Fostul campion național de off-road Adrian Cernea a murit, sâmbătă, în timpul unei etape a Campionatului Național, derulată la Slănic Moldova, potrivit paginii de Facebook a Federației Române de Automobilism Sportiv.

Echipajul format din Adrian Cernea și copilotul Alex Tache urma să traverseze o vale, loc prin care mai multe echipaje deja trecuseră fără probleme moment în care au fost surprinși de o viitură. Mașina de concurs a fost luată de ape. Copilotul a fost salvat, însă Adrian Cernea a rămas blocat în mașina luată de ape, conform Comisiei Naționale de Off Road”, se arată în comunicat.

Concursul a fost întrerupt imediat și în încercarea de salvare a acestuia, s-a intervenit atât cu echipaje de off road, care erau prezente în zonă, cât și cu echipaje ISU. Din păcate, trupul său a fost găsit fără suflare câteva sute de metri mai jos.

Biroul Executiv al Federației Române de Automobilism Sportiv s-a întâlnit de urgență și a demarat o anchetă pentru a vedea în ce circumstanțe a avut loc incidentul. Președintele Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), Norris Măgeanu, ți vicepreședintele Cătălin Nicolescu, șeful Comisiei de Securitate, aflați la Târgu Mureș, pentru o etapă din Campionatul Naţional de Super-Rally, au plecat la Slănic Moldova.

Recomandări

Un copil de doi ani a murit înecat în cadă

Pe 8 septembrie, la un spital din Iași s-a prezentat o femeie cu fetița ei. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *