joi , 21 octombrie 2021 7:49 am
Iasi booked.net
-1°C

Fosta POLICLINICĂ cu plată de pe strada Codrescu, nr. 5 va deveni GRĂDINIȚĂ

O veste bună pentru ieșenii din Copou, în special pentru părinți: fosta policlinică cu plată de pe strada Codrescu, nr. 5 va deveni grădiniță!

În cursul zilei de vineri, 24 septembrie, am semnat contractul pentru execuția lucrărilor de reabilitare și amenajare a Grădiniței Codrescu. Procedura de achiziție publică a atras patru oferte și a fost adjudecată de Pavi-Lux SRL, pentru o sumă de 3.331.966,16 lei, fără TVA, respectiv 3.965.039,73 lei, cu TVA. În prezent pregătim predarea amplasamentului și începerea lucrărilor, acestea urmând a se desfășura pe o perioadă de 12 luni.

Noua grădiniță va avea o capacitate totală de 200 de locuri în opt săli de grupă.

Investiția în noua unitate de învățământ are o valoare totală estimată de 5.556.875,17 lei, cu TVA.

Pentru aducerea imobilului la standardele în vigoare, atât din punct de vedere sanitar, cât şi al stabilităţii şi siguranţei construcţiei, vor fi făcute mai multe lucrări, printre care refacerea zonelor de tencuială, lucrări de termoizolare, refacerea instalaţiilor electrice, termice și sanitare, refacerea aleilor și trotuarelor din preajma clădirii, amenajarea de rampe pentru persoanele cu dizabilități și cărucioare pentru copii.

Vă mulțumesc pentru încredere!

Recomandări

Focar de Covid 19 la o grădiniță din Iași

Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la apariția unui focar Covid-19 din judeţul Iaşi: …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *