marți , 7 decembrie 2021 9:44 am
Iasi booked.net
-1°C

Fostă învățătoare din Vaslui, cercetată pentru proxenetism și contrabandă cu țigări

O tânără în vârstă de 29 de ani, care a fost învățătoare suplinitoare la o școală din județul Vaslui, a fost ridicată din pat de mascaţi, la solicitarea autorităților din Italia.

Tânăra a fost ridicată de mascați, de acasă, după ce la Curtea de Apei Iași a sosit un mandat european de arestare pe numele vasluiencei, care, în 2017, era acuzată că vinde fete în Italia pentru prostituţie şi că este capul unei reţele de contrabandă de ţigări, scrie observator.tv.

Femeia a fost condamnată după ce, în cursul anului 2017, a fost acuzată că ar fi facilitat transportul unei minore, din România, în Italia. Mai mult, spun anchetatorii, odată ajunsă în Italia, tânăra ar fi dus-o pe minoră să lucreze într-un club de noapte.

Presa din Italia a relatat pe larg despre o rețea de prostituate care ar fi fost plasate unor proxeneți italieni. Cazul a ajuns în atenția carabinierilor după ce minora de 17 ani, din România, a fost salvată în ultima clipă de la sinucidere, fiind găsită în apropierea unei gări, unde se pregătea să se arunce în fața unui tren. Fata le-a relatat carabinierilor că a fost adusă în Italia de Idriceanu, care i-ar fi promis că îi va găsi un loc de muncă.

Recomandări

O fetiță de 6 ani din Tecuci a sărit de la etaj după ce învătătoarea a încuiat-o în clasă

O elevă din clasa pregătitoare a sărit pe geamul școlii după ce, din neatenție, învățătoarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *