sâmbătă , 31 octombrie 2020 8:05 am
Iasi booked.net
-1°C

Forumul Cultural organizat la Iași în data de 24 noiembrie, începând cu ora 10.00

Comisia de Cultură, Culte şi Minorităţi a Partidului Național Liberal vă invită să luați parte la „Forumul Cultural“ organizat la Iași în data de 24 noiembrie, ora 10.00, în Aula  Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu’’. Cu acest prilej va fi prezentat documentul-cadru care reflectă viziunea PNL în domeniul culturii, construită prin consultări la nivel naţional cu principalii operatori culturali. 

Evenimentul de lansare va fi însoțit de o dezbatere la care vor lua parte prof. univ. dr. Alexandru Călinescu, prof. univ. dr. Ion Bogdan Lefter, scriitorul Florin Iaru și va fi moderată de George Onofrei, redactor-șef al publicației „Suplimentul de cultură“.

^

Comisia de Cultură, Culte și Minorități este o structură profesională  a PNL care își propune să intervină în discuțiile societății civile și ale factorilor decizionali prin inițiative și contribuții importante pentru promovarea patrimoniului cultural, protecția minorităților naționale, sprijinirea cultelor recunoscute. Comisia de Cultură a PNL dorește să devină liantul dintre operatorii culturali şi reprezentanţii cetăţenilor în Parlament, în procesul de amendare a legilor din acest domeniu.

Comisia Națională de Cultură, Culte și Minorități a PNL a considerat încă de la începutul funcționării ei în actualul format că vremea elaborării unor programe și documente strategice elaborate într-un laborator, a trecut, de aceea, pentru atingerea obiectivelor comisiei, întâlnirile noastre au avut loc în centrele culturale importante ale României.

reclama adnow

Recomandări

PandemicJAZZ WORKSHOP „Improvizația în jazzul contemporan”

Într-o perioadă plină de incertitudini, de viraje bruște în cotidianul care nu mai are o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *