Ford Tranzit căutat de autorităţile din Marea Britanie, descoperit în Iaşi

Date:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autovehicul, marca Ford Tranzit, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie.

În data de 05 mai a.c., în jurul orei 12.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere – I.T.P.F. Iaşi au identificat, pe o stradă din municipiul Iaşi, o autoutilitară marca Ford Tranzit 350, înmatriculată în Marea Britanie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că mijlocul de transport, an fabricaţie 2014, figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Marea Britanie, din data de 16 martie a.c.

Cu privire la cele constatate, proprietara autoutilitarei, o ieşeancă în vârstă de 35 de ani, a declarat că a achiziţionat autovehiculul în luna decembrie a anului 2019, din Marea Britanie, plătind un avans de 1300 de lire sterline.

Mijlocul de transport în valoare de aproximativ 67.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...