marți , 21 septembrie 2021 4:56 am
Iasi booked.net
-1°C

Forbes ROMÂNIA a premiat cele mai IMPORTANTE firme din IAȘI

Forbes România a organizat marți, 14 septembrie 2021, la Grand Hotel Traian, a treia ediţie a celui mai important eveniment dedicat mediului de business regional – Forbes Best Cities for Business.
Evenimentul și-a propus să promoveze oportunităţile în dezvoltarea economică regională, precum şi investiţiile şi strategiile de succes, dar și să premieze cele mai importante companii din regiune.
După cum am mai spus și după cum o recunosc toți cei care ne vizitează, Iașul a continuat să se schimbe în bine, într-un ritm și cu o amploare care ne fac tot mai mândri! Iașul s-a bucurat și se bucură de o binemeritată recunoaștere națională și internațională, dovedită atât de numeroasele premii și distincții primite de orașul nostru, cât și de evenimente cum este cel organizat de Forbes România, care pune în lumină performanțele mediului de afaceri local și regional.
Prestigiul și vizibilitatea orașului nostru au crescut în strânsă legătură cu dezvoltarea economică, rezultat atât al investițiilor publice în modernizarea infrastructurii și al deschiderii administrației locale față de susținerea mediului de afaceri, cât și al muncii, spiritului de inovare și inteligenței mediului privat.
Obiectivul nostru fundamental este ca Iașul să își consolideze statutul de metropolă care generează dezvoltare în Zona Metropolitană, în Județul Iași și în întreaga Regiune de Nord – Est. Avem toate atuurile pentru a atinge rapid și acest obiectiv: într-un continent în care natalitatea se prăbușește, noi suntem al doilea cel mai tânăr județ al țării;
deținem unele dintre cele mai prestigioase universități și institute de cercetare din zonă; avem, ca urmare, o forță de muncă tânără și bine pregătită; avem unul dintre cele mai active și performante medii de afaceri în noile industrii bazate pe inteligență și inovare tehnologică.
Sigur, toate aceste atuuri trebuie completate de o serie de investiții pe care noi, alături de autoritățile centrale, suntem obligați să le demarăm, în special autostrăzile, șoselele de centură și modernizarea în continuare a Aeroportului Internațional, dar și creșterea calității vieții, astfel încât oamenii – ca și companiile – să fie motivați să rămână aici.
Ca primar, voi face în continuare tot ce îmi stă în putere pentru a sprijini mediul de afaceri să obțină aceleași performanțe cu care ne mândrim și de care, într-un fel sau altul, beneficiem cu toții”, a declarat primarul Mihai Chirica, prezent la eveniment.
Forbes România a lansat în 2021 Forbes România Best Cities For Business, un prim „turneu” prin oraşele Craiova, Cluj-Napoca, Iaşi și Braşov, „turneu” ce va continua şi în alte oraşe cu scopul de a reuni reprezentanţii întregii comunităţi de business, pentru a aborda toate aspectele mediului de afaceri din zona respectivă, de la provocări şi dificultăţi (normale sau determinate de această criză fără precedent), până la oportunităţile oferite de fiecare zonă în parte.
Forbes România este cea mai vândută publicaţie de business din România şi este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică şi creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă, brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piaţa românească, fiind reprezentat prin intermediul publicaţiilor lunare Forbes România şi ForbesLife România, precum şi al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500.

Recomandări

O antreprenoare din Iaşi produce 2.000 de tone de ulei pe care le vinde în Franţa, Anglia şi Italia

Genoveva Cojocaru, o antreprenoare din Oţeleni, judeţul Iaşi, a pus în 2012 bazele afacerii Zorian, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *