joi , 15 aprilie 2021 2:25 pm
Iasi booked.net
-1°C

Fonduri europene pentru managementul competitiv în companiile din Regiunea de Nord-Est (VIDEO)

Fundația „Alături de Voi” România a lansat astăzi, proiectul „Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est!”. Acesta se va derula pe o perioadă de 12 luni, fiind cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, cu suma de 2.658.819,07 RON.

 

Angela Achiței, președinte la fundația Alături de voi România precizează că proiectul vizează în principal regiunea de Nord-Est a României și se va desfășura pe o perioadă de 12 luni, proiect finanțat din programul operațional Capitalul Uman, prin care se propune să se dezvolte competențe în zona de management a companiilor.

În cadrul proiectului se vor desfășura 22 de cursuri și seminarii, incluzând 55 de companii din 6 domenii de activitate: industrii creative, de procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice, turism, textile și pielărie, precum și lemn și mobilă.

Proiectul abordează și capitolul resurse umane, o problema majoră in România, ajutând practic managerii să dezvolte instrumente cu care să reușească să atragă și să mențină în regiune forța de munca.

Recomandări

Mai mult de 1500 de companii din Iași activează în zona industrială

Producția industrială din Iași este în creștere. În jur de 1600 de companii activează în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *