joi , 23 septembrie 2021 5:35 pm
Iasi booked.net
-1°C

Fondatoarea Zurli, păcălită de un suspect care s-a dat drept părintele Necula şi i-a cerut bani

Mare atenţie cu cine interacţionaţi pe Facebook şi mai ales cui vreţi să donaţi bani! Fondatoarea fenomenului Zurli a fost la un pas să fie înşelată de indivizi care au creat un cont fals cu identitatea preotului Constantin Necula. Escrocii au inventat o poveste care ar fi făcut pe oricine să bage adânc mâna în buzunar pentru a ajuta. Aşa sperau că vor obţine aproape 90.000 de euro.

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli: Ieri dimineaţă, mi-a scris pe Facebook părintele Necula şi mă ruga să-l ajut. Spunea că are cancer la pancreas, că are nevoie de 87.000 de euro urgent. Dacă pe mine, jurnalist cu 20 de ani de experienţă, au reuşit să mă păcălească, nici nu vreau să mă gândesc ce pot să facă în cazul oamenilor simpli. Atunci când e vorba de cineva pe care-l iubeşti, nu mai stai să verifici.

Fără să pună vreo clipă la îndoială identitatea celui care cerea aproape 90 de mii de euro, fondatoarea Zurli s-a chinuit timp de două ore să ajute. Unul dintre oamenii la care a apelat a descoperit la timp că era vorba de o înşelăciune.

Mirela Retegan, fondatoarea Zurli: Abia atunci îl sun pe părintele Necula, pe adevăratul părinte Necula, care-mi spune că de patru ori i s-a furat identitatea şi că acest escroc face bani în felul acesta

Tocmai din cauza escrocilor, preotul spune că a renunţat de un an la site-urile de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *