joi , 26 noiembrie 2020 11:02 pm
Iasi booked.net
-1°C

Focare de Covid19 in Iași

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi informează cu privire la apariţia a 2 focare Covid-19 în Judetul Iaşi, astfel:

CENTRUL DE SERVICII SOCIALE „ION HOLBAN”- 5 salariaţi. Pozitivii sunt izolaţi la domiciliu sub monitorizarea medicilor de familie. Contacţii direcţi sunt carantinaţi la domiciliu. Nu există beneficiari contacţi direcţi.

GRĂDINIŢA CU PROGRAM PRELUNGIT ”I. CREANGĂ” IAŞI – 4 salariaţi.  Pozitivii sunt izolaţi la domiciliu sub monitorizarea medicilor de familie. Contacţii direcţi sunt carantinaţi la domiciliu. Nu există copii contacţi direcţi.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică informează cu privire la actualizarea numărului de persoane confirmate cu noul coronavirus în cadrul a 2 focare Covid-19 din Judeţul Iaşi:

CENTRUL DE SERVICII SOCIALE BUCIUM – au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 încă 3 de beneficiari.
În cazul acestui focar, au fost confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus 6 salariaţi si 15 beneficiari. La retestare s-au mai depistat 3 cazuri pozitive (3 beneficiari). S-a facut dezinfecţia spaţiilor. A fost efectuată reinstruirea personalului privind regulile de igienă personală şi portul echipamentului de protecţie, potrivit stireadeiasi.ro.

CENTRUL DE SERVICII SOCIALE ”SF. ANDREI”IAŞI – au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 încă un salariat şi 3 beneficiari.
În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv 14 salariaţi. La retestări s-au mai depistat pozitivi un angajat şi 3 beneficiari. S-a efectuat dezinfecţia spaţiilor şi a fost reinstruit personalul.

Recomandări

Arafat explică ce efecte secundare ar putea avea vaccinul anti-COVID

Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a explicat că vaccinul împotriva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *