miercuri , 25 noiembrie 2020 9:39 am
Iasi booked.net
-1°C

Focar de coronavirus la Poliția de Frontieră Iași

18 polițiști de Frontieră din Iași au fost confirmați cu noul coronavirus, anunță joi, 8 octombrie 2020, Sindicatul Polițiștilor Europol.

„Dupa ce in urma cu cateva zile un focar de infectie cu virusul Sars-Cov-2 se inregistra la Sectorul Politiei de Frontiera Halmeu, astazi avem de-a face cu unul si mai mare la Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, unde nu mai putin de 18 politisti de frontiera au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus”, se arată pe site-ul Sindicatului Europol.

Iată comunicatul oficial!

După ce în urmă cu câteva zile un focar de infecție cu virusul Sars-Cov-2  se înregistra la Sectorul Poliției de Frontieră Halmeu,  astăzi avem de-a face cu unul  și mai mare la Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, unde nu mai puțin de 18 polițiști de frontieră au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Numărul personalului MAI infectat a trecut de 2500, iar creșterea de la o zi la alta e alarmantă, însă nici vorbă de acordarea stimulentului de risc din fonduri europene nerambursabile pentru polițiști, fonduri care  de altfel nu au nicio legătură cu cele de la bugetul de stat.

Măcar acum când avem înregistrate această explozie de infectări, să se înțeleagă importanța  și rolul personalului din sistemul de apărare și ordine publică, fapt pentru care solicităm încă o dată ministrului Vela să propună în ședința de guvern modificarea actului normativ care reglementează acest drept, similar cadrelor medicale și profesorilor.

Viitorul ne aparține!

Echipa Sindicatului Europol

Recomandări

Două postliceale din Iaşi intră în scenariul roşu de săptămâna viitoare. Școlile din Bivolari ies din scenariul roșu

Două şcoli private post-liceale din judeţul Iaşi (Liceul Tehnologic „Spiru Haret” si Scoala Sanitara Postliceala …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *