luni , 17 mai 2021 12:02 am
Iasi booked.net
-1°C

Florin Cîţu, despre cumulul salariului cu pensia: Niciun domeniu cu excepţii

Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, că, până nu vede proiectul de lege referitor la interzicerea cumuluii salariului cu pensiei, nu vede nicio excepţie care ar putea fi admisă.

”Dacă permitem o excepţie – vor apărea alte şi alte excepţii şi tot acest demers va fi distrus”, susţine premierul, care a adăugat că nu crede că administraţia publică sau învăţământul nu pot merge mai departe fără astfel de excepţii.

”Până nu văd proiectul de lege nu văd niciun domeniu cu excepţii”, a afirmat, miercuri, Florin Cîţu, întrebat dacă ar putea exista excepţii pentru învăţământ în legea care va interzice cumulul salariului cu pensia.

”Este interesant cum, de fiecare dată când vrem să îmbunătăţim lucrurile şi vrem să le tranşăm să fie totul foarte clar – îmi aduc aminte şi de sporuri –  apar excepţii”, adăugat premierul.

Acesta a explicat că Legea salarizării unitare a pornit de la un principiu, dar au apărut tot felul de excepţii.

”Excepţiile – dacă permitem o excepţie – vor apărea alte şi alte excepţii şi tot acest demers va fi distrus pentru că fiecare va avea o justificare (…) Nu cred că administraţia publică nu poate să meargă mai departe sau că este nevoie de cumul salarii pensii ca să meargă mai departe, dar este punctul meu de vedere”, a mai afirmat premierul.

Recomandări

Cine este femeia din Iași care a primit cea mai mare finanțare de la UE

Cea mai mare sumă primită de la Uniunea Europeană de o femeie din Iași este …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *