Flavius Stoican a tras linie după cantonamentul din Antalya. Speră la o calificare în play-off

Date:

Poli Iaşi a revenit acasă, din cantonamentul din Antalya, unde s-a pregătit centralizat în ultimele 11 zile. După un stagiu mai agitat ca niciodată, perturbat în parte fie din cauza viscolului din ţară, la plecare, fie de ploile torenţiale din Turcia, ieşenii au revenit în Copou cu bateriile încărcate şi sunt decişi să repete istoria de anul trecut, când au avut un finiş irezistibil de sezon regulat, încununat cu o calificare în play-off.

Antrenorul Flavius Stoican s-a declarat mulţumit de pregătirea făcută de elevii săi în Antalya şi speră ca echipa să atingă vârful de formă în luna februarie, când Poli va disputa cele cinci meciuri rămase din sezonul regulat, cu Dinamo, Gaz Metan Mediaş, Viitorul, CFR Cluj şi FC Hermannstadt.

Tehnicianul nu este îngrijorat de faptul că echipa sa a suferit patru eşecuri în cele cinci amicale, nici de faptul că Poli a primit gol meci de meci. Stoican admite totuşi că are o preocupare, aceea de a găsi un atacant în săptămâna rămasă până la reluarea campionatului, scrie prosport.ro.

Flavius, mulţumit de pregătirea din Antalya?

Mă bucur că am încheiat cantonamentul cu bine şi toţi jucătorii sunt sănătoşi. Au fost câteva mici probleme de sănătate inerente, dar nimic serios. Nu am avut parte de accidentări majore şi acest lucru mă mulţumeşte. Toţi jucătorii au răspuns bine la antrenamente.

Vremea nu a ţinut cu voi…

Da, am scăpat de viscolul din ţară şi am dat acolo peste nişte furtuni în toată regula. Au fost ceva probleme din cauza vremii, dar am încercat de fiecare dată să căutăm soluţii. Când au fost furtuni şi terenul nu ne-a permis să ne pregătim afară sau să jucăm, am intrat în sală. Una peste alta, consider o reuşită acest cantonament, ţinând cont de condiţiile meteo.

Citiți interviul integral al antrenorului Flavius Sotican pe prosport.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Astăzi, 19 aprilie, se redeschide Muzeul „Nicolae Gane” din Iași

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, va...

Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă,...

Cătălin Timofciuc (PNL) susține lărgirea drumului din Capăt CUG. Explică cum se poate face.

Consilierul Județean Cătălin Timofciuc susține într-o postare pe rețelele...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...