joi , 15 aprilie 2021 9:02 am
Iasi booked.net
-1°C

FISHNET, preparate STREET FOOD pe bază de pește, în FOOD COURT PALAS

Pentru cei cărora le este poftă de ceva gustos și sănătos, de curând, în food court Palas s-a inaugurat Fishnet. Noua locație își răsfață clienții cu preparate din pește, în combinații aparte.

Amenajat tipic restaurantelor de street food, Fishnet îi îmbie pe pofticioși cu propuneri inedite, pentru o pauză de masă savuroasă și sațioasă. Este un concept al Quality Natural, companie deținătoare a brandului gourmet Valeputna, ale cărui preparate au putut fi testate de ieșeni la edițiile Street Food Festival din parcul Palas.

Clienții găsesc la Fishnet rețete inventate de la zero și adaptate la preferințele publicului, realizate din produse obținute din păstrăv bio, proaspete, gătite pe loc. Fishburger, Fish and chips, Fishtaco și Fishsoup sunt propunerile Fishnet, gustoase și, mai ales, 100% naturale. Noua locație îmbină pasiunea gurmanzilor pentru bucătăria stradală cu savoarea și proprietățile mâncării din pește.

Calitatea preparatelor a fost recunoscută internațional, brandul Valeputna obținând premiile: Superior Taste Award – 2 Golden Stars (2016, Bruxelles), Great Taste Award – 1 Golden Star (2017, Londra), Monde Selection – Silver medal (2018, Valencia).

Recomandări

MARC O’POLO a deschis primul magazin din regiunea de nord-est, la Palas Iași

Palas a adăugat în portofoliul său încă un brand consacrat, de renume internațional. MARC O’POLO …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *