Filmul românesc „TABĂRA”, a DEPĂȘIT noul „Spider-Man” la încasările din WEEKEND

Date:

Filmul românesc de aventuri „Tabăra”, proiect al grupului 5Gang, a devansat noul „Spider-Man” în box office-ul românesc de weekend, transmite News.ro. Pelicula regizată de Vali Dobrogeanu, cu Andrei Şelaru (Selly), Matei Dima, Dia, Cristi Munteanu şi Andrei Gavril în distribuţie, a generat, în primul weekend pe marile ecrane româneşti, încasări de 1,53 milioane de lei, potrivit cifrelor Cinemagia.

„Omul-Păianjen: Niciun drum spre casă/ Spider-Man: No Way Home”, al treilea film din serie cu Tom Holland în rol principal, a acumulat, în al treilea weekend de la premiera românească, încasări de 1 milion de lei şi a coborât un loc, după două săptămâni petrecute în fruntea clasamentului.

Filmul de aventuri „Clifford: Marele câine roşu/ Clifford the Big Red Dog” a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 580.848 de lei.

Matrix Renaşterea/ The Matrix Resurrection”, al patrulea din serie, cu Keanu Reeves, Jonathan Groff, Carrie-Anne Moss, Jada Pinkett Smith în distribuţie, a coborât două poziţii, până pe patru. În al doilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 209.033 de lei.

Locul al cincilea a fost ocupat de „The King’s Man: Începutul”, regizat de Matthew Vaughn, cu Aaron Taylor-Johnson, Gemma Arterton, Ralph Fiennes, Matthew Goode, Tom Hollander şi Rhys Ifans în distribuţie. Filmul a pierdut de asemenea două poziţii în top, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 189.693 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...