duminică , 16 iunie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Filme pentru adulţi turnate în secret, la Politehnica din Timișoara (FOTO)

Un secret scandalos a fost scos la iveală de studenții din Timișoara, amatori de filme pentru adulți. Aceștia au descoperit că secretara Facultății de Electronică și Telecomunicații de la Universitatea Politehnica Timișoara deține rolul principal într-o peliculă interzisă minorilor.

Tânără, frumoasă și cu dorința de a apărea în public este descrierea sumară pe care tânăra și-o face pe site-urile de conținut pentru adulți. Sweet Bunny a făcut publice mai multe clipuri filmate în facultate, însă a restricționat accesul pentru utilizatorii din România, scrie observator.tv.

Când a aflat că știe toata lumea cine este, Sweet Bunny și-a dat demisia de la facultate în cursul acestei săptămâni.

Recomandări

Proxenet la 61 de ani: fete de la orfelinat, ademenite cu bani și obligate să se prostitueze

Un bărbat din Oradea cu vârstă de bunic a fost arestat astăzi pentru acuzaţii revoltătoare: …

One comment

  1. Ca sa intelegeti cum sta treaba: „Nu zidurile fac o şcoală, ci spiritul ce domneşte într-însa”. Regele Ferdinand. Cunoscatorii stiu ce inseamna pentru PUT/UPT.

    Colega putea foarte bine sa se filmeze acasa, daca luai Doamna un scaun de birou si ti-l instalai intr-o garsoniera iesea la fel de bine. Dar na, OMUL SFINTESTE LOCUL si nu invers. Se pare ca e vorba de birourile de la parterul cladirii Electro de la Decanat. Aveti si o metanie pe mana, pesemne dintr-un cor evlavios sau tabara parohiala ASCOR.Si asta se impartaseste si din filme nu se intelege ce-i place mai mult: sa impartaseasca sau sa fie impartasita.

    Se pare ca veveritele “de la agentie” nu s-au ocupat cum trebuie de verificarile pentru infractiuni electronice. Asta le-a scapat din vedere, le gasesc studentii, ca nu e de interes national pentru pensia speciala a doamnei Elena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *