vineri , 20 septembrie 2019 1:10 pm
Iasi booked.net
-1°C

Filiala de la Iaşi a PSD susţine că ministru Transporturilor este Dan Şova, care se află în puşcărie

Într-un comunicat de presă referitor la autostrada Iaşi – Târgu Mureş, reprezentanţii PSD au scris că ministrul Transporturilor ar fi Dan Şova. Acesta se află, însă, în puşcărie, numele ministrului fiind, de fapt, Lucian Şova.

PSD Iaşi a remis presei un comunicat redactat după ce, în cursul zilei de ieri, preşedintele filialei, Maricel Popa, a susţinut o conferinţă de presă. Tema conferinţei a fost construcţia autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş. La finalului documentului remis presei, biroul de comunicare al PSD a notat că ministrul Transporturilor ar fi Dan Şova, cel care, în trecut, a ocupat această demnitate însă care se află, în prezent, în puşcărie, scrie adevarul.ro.

„La conferinţa de presă a participat şi Bogdan Balanişcu, consilier al ministrului Transporturilor Dan Şova”, a transmis PSD Iaşi.

În comunicatul de presă, reprezentanţii partidului susţin că ministerul Transporturilor a finalizat strategia de implementare a proiectului autostrăzii Târgu Mureş-Târgu Neamţ-Iaşi-Ungheni. În document se mai menţionează că lucrările se vor desfăşura pe trei tronsoane, finanţarea documentaţiilor tehnico-economice fiind asigurată cu fonduri europene în cadrul Programului Operaţional pentru Infrastructura Mare (POIM) 2014-2020.

Recomandări

Vinul Moldovei va fi degustat weekend-ul acesta la Iași

În acest final de săptămână, în fața Palatului Culturii din Iași, va avea loc prima ediție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *