sâmbătă , 25 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

Fetița de doi ani dispărută în Satu Mare, găsită după 20 de ore de căutări

Fetița de doi ani dispărută în județul Satu Mare a fost găsită duminică dimineață pe un câmp în apropiere de locul în care ar fi căzut din căruța tatălui ei, scrie Agerpres.

 

Micuța care a dispărut sâmbătă în jurul prânzului a fost preluată de un echipaj de ambulanţă care o va transporta la spital pentru a-i evalua starea de sănătate.

Un reprezentant al ISU Satu Mare a declarat că fetița a fost găsită pe câmp de către tatăl ei, într-o stare de sănătate bună. Tatăl acesteia ar fi susţinut că minora nu are nevoie de îngrijiri medicale, dar a fost trimis un echipaj medical pentru a evalua situaţia fetiţei.

Echipele Ministerului Afacerilor Interne care trebuiau să reia căutările în echipe mixte, începând cu ora 8.00 au fost întoarse din drum.

Fetiţa a cărei familie locuiește în localitatea Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, se deplasa, sâmbătă, într-o căruţă cu părinţii, iar la un moment dat aceştia au observat că minora nu se mai afla în atelaj. După mai multe căutări, au cerut sprijinul autorităţilor, fiind mobilizaţi zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi localnici.

 

Sursa: Agerpres

Recomandări

Trei ieșeni duși la urgențe, în urma unor accidente rutiere

Mai multe persoane au ajuns ieri la UPU, după ce au fost implicate în accidente …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *