marți , 26 ianuarie 2021 4:38 am
Iasi booked.net
-1°C

Fetița de 11 ani găsită moartă ar fi fost ucisă la un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul răpirii, spun procurorii

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița a declarat, duminică, că anchetatorii au un cerc de suspecți în cazul morții fetei de 11 ani din Dâmbovița, dată dispărută vineri și găsită moartă. Printre suspecți se află și un cetățean străin, au anunțat anchetatorii.

Potrivit anchetatorilor, fetița de 11 ani din localitatea Gura Șuții a fost ucisă la un interval de maximum 30-35 de minute de la momentul răpirii, care a avut loc vineri, la ora 17.16.

Datele de urmărire penală indică la acest moment și fără niciun fel de dubiu ne idică faptul că fetița la momentul sesizării organelor de urmărire penală nu mai era în viață. Există o certitudine.”, a declarat prim-procurorul Mihai Dincă de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Potrivit acestuia, anchetatorii au un cerc de suspecți, unul dintre aceștia fiind un cetățean străin.

Am ajuns la un autoturism cu principalul suspect în condițiile în care am văzut că autoturismul respectiv în momentul în care a ieșit din localitatea Gura Șuții a intrat în următoarea localitate la aproximativ 30 de minute în condițiile în care traseul respectiv poate fi parcurs în 2-3 minute.”, a mai spus prim-procurorul într-o conferință de presă.

Acesta a precizat că niciunul dintre suspecții din acest caz nu a fost audiat până în prezent.

Fata de 11 ani, din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală, a fost găsită, duminică, moartă.

Potrivit IGPR, aceasta a fost găsită pe un câmp de pe raza comunei Produlești. „Aceasta prezintă urme de violență”, au precizat reprezentanții IGPR.

La o primă examinare sunt urme de violență pe trup, rămâne de stabilit după autospsie dacă au fost produse de animale salbatice aflate în zonă.”, au mai spus anchetatorii. Aceștia au precizat că în acest caz se fac cercetări pentru omor și lipsire de libertate.

Fata a fost dată dispărută vineri, după ce fratele ei a sesizat polițiștii că nu s-a mai întors de la școală.

Căutările fetei au fost începute în aceeași zi, iar în acțiune au fost implicate un elicopter, drone, dar și sute de polițiști.

Recomandări

În Huși o fetiță a căzut de la balcon

O fetiță în vârstă de 8 ani a căzut de la etajul 1 al unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *