Festivitate de decernare a premiilor obținute de elevii ieșeni la etapa națională și la etapa județeană a Olimpiadei de Informatică

Date:

Inspectoratul Școlar Județean Iași organizează Festivitatea de decernare a premiilor obținute de elevii ieșeni la etapa națională și la etapa județeană a Olimpiadei de Informatică

Inspectoratul Școlar Județean Iași vă invită să participați la Festivitatea de decernare a premiilor obținute de elevii din județul Iași la Olimpiada de Informatică 2022.Evenimentul va avea loc miercuri, 13 aprilie 2022, ora 14.30, în Sala de Festivități a Colegiului Național Iaşi.

În anul şcolar 2021-2022, Olimpiada de Informatică a fost organizată de Ministerul Educaţiei în parteneriat cu Societatea de Excelență și Performanță în Informatică (SEPI).Desfășurarea probelor a avut loc în sistem instituționalizat online atât pentru secțiunea de gimnaziu, cât și pentru secțiunea de liceu, conform regulamentului publicat pe site.

Olimpiada de Informatică 2022 în județul Iași s-a derulat după următorul calendar compețional:

–         Etapa Județeană (gimnaziu), 5 martie 2022

–         Etapa Județeană (liceu), 13 martie 2022

–         Etapa Națională (gimnaziu), 2 aprilie 2022

–         Etapa Națională (liceu), 3 aprilie 2022

–         Barajul pentru constituirea lotului național pentru junior, 9 aprilie 2022

–         Barajele pentru constituirea lotului național pentru seniori, 9 și 10 aprilie 2022

Etapele Olimpiadei de Informatică au fost organizate de către  Inspectoratul Școlar Județean Iași și au avut loc în următoarele centre de concurs: Colegiul Naţional „Costache Negruzzi”, Colegiul Național „Emil Racoviţă”, Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, Colegiul Național Iași, Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu”, Liceul Teoretic „Miron Costin” Iași și Liceul Teoretic „Miron Costin” Paşcani.

În perioada 9 – 10 aprilie 2022 s-au derulat probele de baraj pentru seniori și juniori de la Olimpiada Națională de Informatică, la care au participat 15 elevi de nivel gimnazial și 23 elevi de nivel liceal din județul Iași. Toți elevii participanți la baraj au primit premii, mențiuni și medalii la etapa națională. Rezultatele pot fi consultate accesând site-ul olimpiadei https://sepi.ro/page/oni2022 .

Rezultatele obținute de elevii ieșeni sunt unele deosebite, la etapa națională calificându-se 32 de elevi de nivel gimnazial și 40 de elevi de nivel liceal, din cei 195 de elevi premiați la etapa județeană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Două noi cazuri de variola MAIMUȚEI au fost confirmate în România

Două noi cazuri de variola maimuței au fost confirmate...

Șeful Fiscului: 7 inspectori ANAF au fost ARESTAȚI când primeau ȘPAGĂ

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a precizat că, numai anul...

Bărbat de 74 de ani, decedat după un ACCIDENT între un autoturism şi un TIR

Un bărbat a decedat, luni dimineaţa, în urma unui...