duminică , 16 mai 2021 12:39 am
Iasi booked.net
-1°C

Festivalul verii, la Iași: Music For Kids și-a ales câștigătorii! (FOTO)

Punct final la cea de-a noua ediție a cunoscutului festival de muzică pentru copii „Music For Kids”. Acesta s-a desfasurat pe parcursul a trei zile, iar duminică seara, cei mai talentați copii au fost răsplătiți cu premii în cadrul unei gale special organizate.

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 3 – 5 august 2018, parcul Palas a găzduit cea de-a IX-a ediție a MusicForKids International Festival.

Pe scenă au urcat cele mai bune voci tinere ale României, dar și din țări precum: Israel, Italia, Turcia, Bulgaria, Malta, Franța, Kîrghisztan, Rusia și Republica Moldova.

Competiția muzicală a început vineri, de la ora 17.00. Duminică, de la ora 17.00, a avut loc gala de premiere.

Pe lângă secțiunea de concurs, MusicForKids International Festival a include și recitaluri ale unor artiști la început de carieră.

Printre invitații speciali ai acestei ediții s-a numărat și Iuliana Beregoi, cea mai iubită tânără artistă a momentului.

Concurenții au trebuit să impresioneze juriul cu talentul lor prin „group cathegory’’(duets, trio, etc.) sau  „pop opera cathegory’’.

Juriul ca și în editiile precedente a fost format la dublu: juriul mare și juriul mic. Președintele acestora a fost Cătălin Dascălu, impresar.

Atmosfera a fost deosebită, iar participanții veniți din Rusia, Bulgaria, sau R. Moldova au fost foarte încântați, fie ca au pierdut sau au câștigat.

Marele Trofeu a fost câștigat de Alexia Lupea, o tânără și talentată gălățeancă de numai 13 ani.

Evenimentul a fost organizat de Asociația MusicForKids, în parteneriat cu Palas Iași și Mixton Music.

Recomandări

Recomandarea Ministrului Sănătății pentru părinți

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, recomandă părinților să-și vaccineze copiii împotriva coronavirusului când vor avea această …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *