luni , 18 octombrie 2021 12:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Festivalul Umor`n Iași la cea de-a șasea ediție

Casa de Cultura a Studentilor  din Iasi pregateste Festivalul Umor`n Iasi, eveniment care se desfasoara inca din 2014. De anul trecut s-a transformat in Festivalul National Concurs si se adreseaza tinerilor elevi si studenti. Anul acesta se va desfasura in perioada 1-7 aprilie si are ca tema participarea tinerilor la vot.

Pe 1 aprilie se va desfasura spectacolul `Voteaza-ti idiotul! Votul tau Conteaza!, unde trei candidati vor fi sprijiniti cu momente realizate de cateva organizatii din Iasi. Momentele vor pune accent pe valorile europene. La final, spectatorii vor vota candidatul pe care il sustin.

Evenimentul numarul unu care este organizat cu si pentru tineri, pentru student va fi in data de 1 aprilie. Este vorba de `Voteaza-ti idiotul! Votul tau conteaza!`. Voteaza-ti idiotul, de ce? Pentru ca cei care vor fi pe scena ca si candidati sunt membrii trupei de improvitatii `Idiot` din Iasi, a declarat Adrian Caliman, coordinator Umor`n Iasi

Festivalul umoristic de anul acesta a devenit unul national si este bazat pe un regulament ce vizeaza mai multe activitati.

In data de 2, marti vom avea un concurs de stand-up, `Open Mic` se cheama. Este conceput de Bobi Dumitras si Gabi Gherghel. Joi pe 4 aprilie impreuna cu cei de a Casa de Cultura `Mihai Ursachi` din Iasi vom avea spectacolul `Spovedania unei video-chatiste`, urmand ca de vineri sa inceapa concursul pentru studenti si tineret – a mai declarat Adrian Caliman, coordinator Umor`n Iasi

Festivalul National de Satira si Umor in Iasi este organizat de Casa de Cultura a Studentilor Iasi in parteneriat cu Biblioteca Judeteana `Gh. Asachi`, Casa de Cultura `Mihai Ursachi` si Ateneul din Iasi.

Recomandări

Se instituie carantina zonală în comuna Probota (15,07)

Având în vedere că în comuna Probota (15,07) riscul epidemiologic este foarte ridicat in circumstanțe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *