joi , 9 iulie 2020 5:37 pm
Iasi booked.net
-1°C

Festivalul Electric Castle a fost amânat pentru anul 2021

Organizatorii Electric Castle au anunțat că amână evenimentul din acest an, urmând ca biletele deja achiziționate să poată fi folosite anul viitor, din perioada 14 – 18 iulie 2021, când va avea loc festivalul.

Organizatorii scriu, într-un mesaj postat pe Facebook, că au sperat până în ultimul moment că vor putea găsi un scenariu ideal care să le fi permis construirea Electric Castle însă ”incertitudinile cu privire la măsurile de siguranță și sănătate pe care ar trebui să le implementăm, restricțiile de călătorie pentru perioada următoare și alte detalii pe care le plănuim în avans pentru a putea livra experiența mult așteptată” au făcut imposibil acest lucru.

”Nici de la autorități nu am primit până acum răspunsuri referitoare la detalii specifice, de planificare sau în legătură cu situația festivalului

. Sănătatea și siguranța voastră au fost întotdeauna prioritatea noastră absolută și, din păcate, în acest moment, nu există un scenariu ideal în care festivalul să se desfășoare în deplină siguranță. Având în vedere toate aceste aspecte, am decis să alegem calea cea mai sigură și să amânăm EC8 pentru 14 – 18 iulie 2021”, se arată într-un comunicat.

”E o decizie grea care ne afectează pe toți. Atât pe voi, fanii, cât și pe miile de oameni care fac acest festival posibil. De la echipe de producție, tehnicieni, artiști, arhitecți, vendori, voluntari și oameni din comunitatea locală, toți simțim aceeași dezamăgire și știm că vom resimți efectele”, au mai scris organizatorii.

loading...

Recomandări

Rocanotherworld, primul festival de după ieșirea din starea de urgență, a avut loc la Iași între 24 – 28 iunie

Într-o perioadă în care perspectiva unui festival sau a unui concert cu muzică live părea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *