Festivalul cu Umbrele din acest an se va desfăşura în perioada 24 – 25 septembrie 2022, în Grădina Palas IAȘI

Date:

Festivalul cu Umbrele, organizat de Asociaţia Cetăţenilor Implicaţi în Comunitate Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iaşi şi cu sprijinul Palas Iaşi, SalubrIS SA, Auchan, Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, Compania de Transport Public Iaşi, este primul festival social, educativ şi cultural care și-a propus ca misiune sprijinirea și promovarea cauzelor și valorilor locale, mobilizarea resurselor locale, potențarea și reinvestirea lor în comunitate.

Aceasta ediţie, care are tema „Solidaritate în umanitate” este dedicată pacienţilor cu boala Parkinson. Festivalul susţine un proiect în premieră naţională, dar şi în estul Europei: Tangoterapia şi rolul său în recuperarea pacienţilor cu boala Parkinson.

Prin acest proiect unic în România, iniţiat de Asociaţia Cetăţenilor Implicaţi în Comunitate şi finanţat pentru două luni de Municipiul Iaşi în baza Legii 350/2005, se oferă şedinte gratuite de tangoterapie pacienţilor cu boala Parkinson. În acelaşi timp, festivalul îşi propune să devină un instrument de conştientizare a populaţiei asupra incidenţei bolii Parkinson, a implicaţiilor psiho-sociale şi economice ale acestei boli.

În cele două zile de festival, cei interesaţi vor putea participa la spectacol live de muzică, teatru, dans, ateliere de creatie şi dezvoltare personală, târgul Happydichiseala, dedicat tinerilor artişti, concursuri inedite de lectură, poezie şi pictură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Piața Producătorilor LOCALI din Zona Metropolitană IAȘI (1 – 2 octombrie)

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Iași (ADI ZMI)...

Parlamentul a votat creșterea SALARIILOR primarilor și președinților de CJ

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, în calitate de...

Îi cunoașteți? Acești doi TINERI implicaţi într-un caz de tâlhărie sunt căutați de poliţiştii IEȘENI

Îi cunoașteți? Acești doi tineri implicaţi într-un caz de...

Pasajul SOCOLA urmează să intre în REABILITARE

Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local...