duminică , 16 mai 2021 9:55 pm
Iasi booked.net
-1°C

Feriți-vă de ei!

Mai multe gospodării din zona Bucium au rămas de câteva zile fără conexiune la internet, serviciu asigurat de către cea mai reclamată companie din Iași, Telekom România. Tot mai mulți clienți anunță că vor rezilia contractele. Compania a înregistrat anul trecut pierderi de 165 de milioane de euro.

Telekom România Communications SA furnizează servicii din ce în ce mai proaste. Clienții companiei sunt din ce în ce mai nemulțumiți de calitatea serviciilor. De la începutul anului până în prezent, la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului (CJPC) Iași au fost înregistrate nu mai puțin de 450 de reclamații. Cele mai multe reclamații se referă la lipsa semnalului pentru grilele de programe TV sau lipsa conexiunii la internet. Recent, un caz asemănător s-a petrecut în zona Bucium, din Iași. Mai multe gospodării au rămas fără conexiune la internet, deși facturile sunt achitate.

Situația Telekom România Communications SA este destul de problematică. Anul trecut, datele financiare ale companiei arătau pierderi de aproximativ 165 de milioane de euro. În schimb, Telekom face afaceri cu spațiile deținute în Iași. La începutul anului 2019, a fost scos la licitație un spațiu ce aparține companiei, în suprafață de 800 de metri pătrați, situat pe strada Gavriil Musicescu. A depus o ofertă societatea Urbioled SRL, controlată de Ana-Maria Ciotîr și Bogdan Solcanu, fiul fostului senator Ion Solcanu. Valoarea acesteia a fost de 825.000 de euro. Aveau neapărat nevoie de spațiu pentru a salva un proiect european cu o valoare de 5,5 milioane de euro. Însă, surpriză, la licitație s-a mai prezentat o persoană fizică, care a plusat până la 850.000 de euro. Comisia de evaluare a respins oferta mai bună pe motiv de integritate. Sursă: bzi.ro

Recomandări

Amenzi pentru poluare în Iași

În anul 2020 au fost depuse aproape 200 de reclamații din partea ieșenilor care susțin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *