duminică , 17 octombrie 2021 4:48 pm
Iasi booked.net
-1°C

Femeie condamnată la închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală din videochat

O femeie de 54 de ani din județul Sălaj a fost condamnată cu suspendare și muncă în biserică, pentru că nu a declarat banii din videochat.

Inculpata este o femeie de 54 de din Cehu Silvaniei, județul Sălaj. Aceasta a fost acuzată că în perioada 2013-2018 a încasat venituri din videochat în valoare de 58 de mii de lei, mai exact 13.000 de euro pe care nu i-a declarat statului român și astfel a cauzat un prejudiciu de aproximativ 11.000 de lei.

Instanța de judecată a Tribunalului Sălaj a condamnat-o la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și trebuie să depună o muncă în folosul comunității într-o biserică.

Femeia a încheiat un acord de recunoaștere cu procurorii prin care spune că singură și-a făcut cont pe site, a completat un formular, a dat IBAN-ul și a făcut videochat în locuința sa din Cehu Silvaniei.

Recomandări

Doi bărbați au fost reținuți pentru evaziune fiscală

Doi bărbaţi din municipiul Bacău au fost reţinuţi de poliţiştii de investigaţii criminale, în urma …

One comment

  1. Oau impresionant, instituțiile statului lucrează au reușit să aducă 11000 de Ron la buget, lupta puternic cu evaziunea fiscală. Dar marii pești care fac evaziune fiscală de sute de milioane de euro când îi prind? De curiozitate cati bani au fost cheltuiți de către stat pentru a recupera aceasta suma impresionanta de 11000 Ron? Bai ăștia cu statul de drept vedeți că mai sunt clienți, prostituatele, oamenii care muncesc cu ziua, constructorii care mai fac cate o lucrare. Băgați ba pe toți saracii la închisoare important e sa nu vă atingeți de aia cu bani multi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *