miercuri , 19 septembrie 2018
Iasi booked.net
-1°C

Femeie bătută în ultimul hal de fostul soț, pe o stradă din Turcia. Momentul în care agresorul este pus la punct de un trecător (VIDEO)

Un turc care își lovea fosta soție în plină stradă a fost bătut de un trecător, martor la incident. Conflictul a fost surprins de camerele de supraveghere.

 

În imagini se poate observa cum un bărbat lovește fără milă o femeie lipsită de apărare, care, în cele din urmă, se prăbușește la pământ și strigă după ajutor. Potrivit autorităților din Turcia, victima era fosta soție a agresorului.

La un moment dat, din mulțimea de trecători, un alt bărbat sare în ajutorul femeii și îl lovește pe agresor.

„Individul o lovea fără milă pe femeia care s-a prăbușit la pământ. În cele din urmă, un bărbat s-a apropiat de cei doi și l-a doborât pe agresor”, a declarant unul dintre martorii scenei.

„A fost înfricoșător. Femeia țipa și încerca să se apere. Astfel de scene sunt inacceptabile”, a mai adăugat un alt martor.

Potrivit presei locale, incidentul ar fi izbucnit, după ce cuplul aflat în plin proces de divorț ar fi ieșit din tribunal. Agresorul a fost, în cele din urmă, arestat, arată Știrile Pro TV.

Recomandări

Cei doi baschetbaliști americani au fost înjunghiați fără niciun motiv. Ce spun colegii sportivilor

Colegii celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *