joi , 21 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Femeie bătută în ultimul hal de fostul soț, pe o stradă din Turcia. Momentul în care agresorul este pus la punct de un trecător (VIDEO)

Un turc care își lovea fosta soție în plină stradă a fost bătut de un trecător, martor la incident. Conflictul a fost surprins de camerele de supraveghere.

 

În imagini se poate observa cum un bărbat lovește fără milă o femeie lipsită de apărare, care, în cele din urmă, se prăbușește la pământ și strigă după ajutor. Potrivit autorităților din Turcia, victima era fosta soție a agresorului.

La un moment dat, din mulțimea de trecători, un alt bărbat sare în ajutorul femeii și îl lovește pe agresor.

„Individul o lovea fără milă pe femeia care s-a prăbușit la pământ. În cele din urmă, un bărbat s-a apropiat de cei doi și l-a doborât pe agresor”, a declarant unul dintre martorii scenei.

„A fost înfricoșător. Femeia țipa și încerca să se apere. Astfel de scene sunt inacceptabile”, a mai adăugat un alt martor.

Potrivit presei locale, incidentul ar fi izbucnit, după ce cuplul aflat în plin proces de divorț ar fi ieșit din tribunal. Agresorul a fost, în cele din urmă, arestat, arată Știrile Pro TV.

Recomandări

O bătrână de 64 de ani a cazut din picioare pe o stradă din Iași. Din păcate medicii nu au mai putut-o salva

O femeie în vârstă de 64 de ani, care s-a prăbuşit în cursul dimineţii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *