Femeia din Călărași, care a lovit fetița de 6 ani cu un borcan de bulion, riscă închisoare până la doi ani

Date:

O fetiţă de 6 ani, din comuna Ileana, judeţul Călăraşi, este traumatizată după ce patroana unui magazin din sat ar fi lovit-o cu un borcan de bulion în cap. Părinţii copilei au făcut declaraţii cutremurătoare la emisiunea „Acces Direct”.

Atacul barbar a avut loc marţi, 19 martie. Ca de obicei, fetița de 6 ani se juca prin curte când, făcându-i-se poftă de ceva dulce, s-a dus la mama ei să-i ceară bani ca să meargă la magazin. Nu era prima dată când făcea asta. Părinţii fetiţei spun că fiica lor mergea, în unele zile, chiar şi 4-5 ori la magazin, ca să-şi cumpere oricând i se făcea poftă de ceva. Aşa că patroana o cunoştea foarte bine. „Doamna care a lovit-o era bună prietenă cu noi, fetiţa se ducea mai mereu la ea să-şi cumpere tot ce avea poftă. Aşa s-a întâmplat şi în acea zi. S-a dus, a insitat la sonerie, a văzut că nu i se deschide uşa şi a intrat în magazin. S-a dus la raftul de pufuleţi şi chipsuri şi a luat de acolo ceva. Nu ştiu exact ce. Tot ce ştiu este că a venit acasă plină de sânge la cap. Am întrebat-o ce s-a întâmplat şi mi-a spus că ‘m-a lovit doamna cu un borcan de tomate în frunte”. Imediat, femeia s-a dus la magazin ca s-o întrebe pe patroană ce s-a întâmplat. „Am fost la dânsa, am întrebat ce s-a întâmplat şi mi-a spus că fetiţa a încercat să fure din magazin. Şi a început să facă scandal. După ce i-am spus că fata are o plagă de 3 centimetri, şi-a cerut scuze pentru ce s-a întâmplat”, a continuat mama fetiţei. Copila a ajuns acasă plină de sânge, aproape leşinată. I-a spus mamei că îi vine să vomite. „Fata era terminată. Speriată, plângea foarte tare. Era plină de sânge. I-a dat de două ori cu borcanul în cap, nu o singură dată”, a spus tatăl. Femeia a chemat ambulanţa, micuţa fiind dusă la spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală. Ieri, copila a fost extrenată. „Nu este bine. Pe lângă durerile de cap, ameţeli şi lipsa poftei de mâncare, are o cicatrice şi suferă de un atac de panică”, a declarat unul dintre apropiaţii familiei fetiţei. Copila va reveni la spital peste o lună pentru a i se face din nou analizele. Reprezentanţii IPJ Călăraşi au transmis că în acest caz a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe. „La data de 19 martie 2019, am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă la 112, de un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Ileana, cu privire la faptul că fiica sa, de 6 ani, a fost lovită cu un obiect contonedent în incinta unui magazin de o femeie de 64 de ani. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât victima, cât şi autoarea şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de lovire sau alte violenţe. Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror de caz, din unitatea de Parchet competentă. Pentru fapta comisă, autoarea riscă închisoare de la 3 luni la doi ani, sau amendă”, a declarat comisar de politie Mihaela Ene, locţiilor al purtătorului de cuvânt al IPJ Călăraşi, scrie observator.tv

1 COMENTARIU

  1. Doi ani sau amenda ??? :)))
    Asta daca nu cumva se invoca faptul ca, tinand cont de
    – zona vizata (cap),
    – obiectul vulnerant folosit (borcan),
    – intensitatea loviturii (foarte puternica – reiesind asta din ranile provocate)
    – disproportia vadita a caracteristicilor corporale ( copil de 6 ani vs. adult)
    As zice ca e o tentativa de omor fara dubii si fara discutii aprofundate. Schimbarea de incadrare ar fi utila pentru organele de urmarire penala…pentru a nu se face de ras in faza de judecata.
    Oricum – pe parcurs, daca imaginile sunt reale, fapta va fi cel putin vatamare corporala grava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Astăzi, 19 aprilie, se redeschide Muzeul „Nicolae Gane” din Iași

Vineri, 19 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, va...

Operație pe coloană vitală pentru Maria, o fetiță care visează să danseze

Maria este o fetiță de 10 ani veselă, deschisă,...

Cătălin Timofciuc (PNL) susține lărgirea drumului din Capăt CUG. Explică cum se poate face.

Consilierul Județean Cătălin Timofciuc susține într-o postare pe rețelele...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...