duminică , 28 noiembrie 2021 2:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Fată de 23 de ani, reţinută de poliţişti, după ce și-a ucis tatăl cu trei cuțite

Abia întoarsă de la muncă, din Belgia, o tânără din Sibiu şi-a ucis tatăl, care, inexplicabil, nu s-a apărat.

Un apel la 112 anunța că un bărbat din Șura Mare zace mort în casă, iar cea care a anunțat crima a fost chiar fiica bărbatului. Fata a mărturisit apoi că ea a fost cea care l-a ucis, cu numeroase lovituri de cuţit, informează oradesibiu.ro.

„Tânăra de 23 de ani și-a înjunghiat tatăl de mai multe ori. El nu dormea în momentul atacului, de asta trebuie să stabilim exact de ce nu s-a putut apăra. Este posibil să fi fost sub influența alcoolului. Fata a recunoscut că ea este autoarea. Și-a înjunghiat tatăl cu trei cuțite, iar loviturile au fost puternice”, a precizat pentrui presa locală Ioan Veștemean, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

„A avut un comportament ciudat atât în timpul interogatoriului, cât și după aceea. Medicul de la arestul IPJ ne-a spus că are tendințe schizofrenice, așa că s-a decis internarea ei. Medicii vor face o expertiză până miercuri pentru a stabili dacă a avut discernământ. Dacă a avut, vom cere arestarea preventivă. Dacă nu, va fi internată, oricum nu va rămâne în libertate”, a precizat procurorul.

Tânăra le-ar fi spus anchetatorilor că a recurs la acest gest pentru că tatăl său o abuzase sexual ani de-a rândul, iar în noaptea respectivă a încercat din nou acest lucru, iar ea nu a mai putut îndura ruşinea.

Recomandări

Crimă oribilă în Piatra Neamț

Într-un apartament din municipiul Piatra Neamț a avut loc o crimă oribilă. Noaptea trecută, un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *