marți , 26 octombrie 2021 3:41 pm
Iasi booked.net
-1°C

Familie evacuată de la bordul unei aeronave Tarom. A fost nevoie de intervenția medicilor

Scene desprinse din filme într-un avion TAROM care ducea peste 150 de oameni în vacanţă în Egipt. Mai mult de 150 de călători, printre care mulţi copii, au asistat la evacuarea violentă a unei familii de la bordul avionului. Totul a început după ce o femeie din Maroc, care călătorea împreună cu soţul şi fiul ei, ar fi scuipat şi jignit o însoţitoare de bord. Comandantul a decis debarcarea familiei, însă cei doi soţi au refuzat să coboare. Medicii au fost chemați la bordul aeronavei după ce câțiva călători au leşinat din cauza panicii şi a căldurii.

Într-un final, familia a fost debarcată şi a fost amendată pentru deranjarea ordinii publice. Oamenii nu au mai fost primiţi la bordul aeronavei, care a plecat, oricum, cu întârziere de la Bucureşti.

Compania TAROM a transmis că regretă incidentul, dar echipajul de cabină a respectat procedurile, prioritară fiind siguranţa pasagerilor.

Compania TAROM îşi exprimă părerea de rău faţă de situaţia creată în cadrul zborului ROT 101 Otopeni-Cairo din data de 17 Iulie 2019, dar este obligată să respecte reglementările aviatice internaţionale privind siguranţa şi securitatea pasagerilor.”.

Recomandări

O familie din Iași a ajuns la spital din cauza ciupercilor

O familie din satul Păușești, com. Dumești a ajuns de urgență la spital cu intoxicație, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *