Facturile APAVITAL S.A. pot fi plătite și prin intermediul platformei ghiseul.ro

Date:

Începând de marți 4 ianuarie 2022, facturile emise de APAVITAL S.A. Iași pot fi plătite și prin intermediul site-ului ghiseul.ro. Plățile pot fi efectuate fără o autentificare prealabilă, accesând link-ul “Plătește fără autentificare”. Utilizatorul va fi direcționat către o pagină unde trebuie să completeze o serie de date și de informații pentru a efectua plata.
Tranzacția va fi finalizată cu succes în momentul în care se primește de la sistemul ghiseul.ro un e-mail cu dovada de plată sau tranzacția apare în secțiunea “Plăți anterioare” cu statusul “Procesată”.
Pentru plățile efectuate prin intermediul platformei ghiseul.ro, nu se plătește comision. Astfel, ApaVital își diversifică modalitățile de plată online, prin intermediul unei platforme folosită în prezent de peste 1 milion de utilizatori, la nivel național.
Reamintim că facturile APAVITAL S.A. se mai pot achita și la Raiffeisen Bank sau la unitățile unde se pot efectua plăți Pay Point, Pay Zone, WESTACO, Self Pay sau Mobile Distribution, la sucursalele CEC Bank, în locațiile CREDITCOOP din județul Iași, comod și în siguranță.
De asemenea, se pot efectua plăți online prin portalul www.apavital.ro, prin internet banking sau în numerar, la sediile altor instituții bancare. Plățile se pot efectua și prin intermediul aplicațiilor ApaVital Iași, PAGO și Un-doi Centru de plăți, disponibile în Google Play Store și App Store.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Un MILITAR în vârstă de 22 de ani a fost găsit împuşcat în cap

Un maistru militar în vârstă de 22 de ani...

Deschiderea FESTIVĂ a noului an universitar la TUIAȘI va avea loc în inima campusului LUNI, 3 octombrie

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIASI) deschide noul...

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere IAȘI – FILIT (19-23 octombrie 2022)

Festivalul Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT...

”Zorba Grecul” se joacă sâmbătă, 1 octombrie, la Ateneul Național din IAȘI

Ateneul Național din Iași vă invită Sâmbătă, 1 Octombrie 2022,...