luni , 29 noiembrie 2021 2:33 am
Iasi booked.net
-1°C

Fabricat în Iași: Înapoi la origini

Pe data de 22 mai 2018, începând cu ora 18:00, la Camera de Comerț și Industrie Iași, va avea loc evenimentul „Înapoi la origini”. Acesta este organizat de echipa Fabricat în Iași și va oferi participanților șansa de a cunoaște mai bine antreprenorii din Iași, produsele și serviciile oferite de aceștia, dar și poveștile lor.

 

Cel mai important pas pe care un ieșean îl poate face pentru a contribui la dezvoltarea economiei locale este să cunoască si să susțină antreprenorii din zonă. În cadrul evenimentului Înapoi la origini, cei prezenți vor afla cum o pot face, de ce să o facă și, cel mai important, de ce merită să li se alăture antreprenorilor locali.

Campania „Fabricat în Iași” își propune ca scop recunoașterea producătorilor locali și promovarea acestora. Datorită faptului că se adresează în special unui public tânăr, unul dintre principalele obiective este descoperirea poveștilor din spatele afacerilor, obținerea de sfaturi pentru antreprenorii aflați la început de drum și împărtășirea experiențelor personale, arătând importanța legăturii dintre business și comunitate.

Invitații prezenți la evenimentul din 22 mai vor reprezenta următoarele afaceri dezvoltate în Iași: Magazia Morăriței, care va dezvălui mai multe despre produsele de panificație proaspete și modul în care au evoluat pe piața ieșeană; Domeniile Lungu, cu o prezentare a uneia dintre companiile ce au adus o contribuție importantă în domeniul agricol românesc; Capra Noastră, care vor spune povestea berii artizanale locale; Katty Fashion, ce vor vorbi despre cum o companie locală a reușit să se dezvolte ca un furnizor important pe piața europeană și americană; Fabrica de Fum, ai căror reprezentanți vor povesti cum au creat un business de succes în domeniul producției alimentare fara e-uri. Nu în ultimul rând, domnul Gabriel Dumitriu va sustine o prezentare despre Blockchain, iar domnul Marius Alexa va lansa oficial programul Erasmus pentru tinerii antreprenori în Iași.

Recomandări

Pâinea, carnea și laptele se SCUMPESC! Producătorii anunță CREȘTERI de prețuri

Carnea, pâinea și laptele se vor scumpi, anunță producătorii. Aceștia se plâng că au primit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *