miercuri , 1 decembrie 2021 9:29 am
Iasi booked.net
-1°C

Fă o faptă bună, iar InfoIași te premiază!

Sezonul de fructe este aici: piersici, cireșe, caise, urmează prunule.
Le cerem tuturor să nu arunce sâmburii la gunoi, ci să îi spele, să îi usuce la soare și apoi sa îi stocheze într-o pungă de hârtie pe care să o păstreze în mașină. La fiecare ieșire din oraș, atunci când vedeți un loc pustiu, aruncați sâmburi!
Dacă prin această acțiune simplă putem contribui la un nou copac în fiecare an, misiunea noastră de a revigora această lume va fi îndeplinită.
Guvernul thailandez a promovat această acțiune tuturor cetățenilor săi în ultimii ani. Mai multe regiuni au realizat astfel o campanie intensă cu mare succes. Numărul pomilor fructiferi din sălbăticie a crescut, în special în partea de nord a Thailandei. Malaezia se unește cu Thailanda în această mare inițiativă de a răspândi abundența în natură și această modalitate simplă și eficientă de a contribui la generațiile viitoare.
InfoIași se alătură campaniei și încurajează fenomenul.
Vă invităm să vă filmați în timp ce aruncați acești sâmburi, acolo unde este nevoie și să ne trimiteți video pe mail sau pe facebook. Ne propunem să premiem cetățenii care dau dovadă de acest spirit civic.
Echipa InfoIași.

Recomandări

Amenajările specifice Sărbătorilor de Iarnă, în curs de finalizare

Primăria Municipiului Iași este în curs de a finaliza amenajările specifice Sărbătorilor de Iarnă. Aprinderea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *