marți , 7 decembrie 2021 8:45 am
Iasi booked.net
-1°C

Fă-i cea mai frumoasă surpriză din dragoste… La Castel

Iubirea nu are o definiție. Ea înseamnă altceva pentru fiecare om și e altfel în fiecare etapă a sa. Însă indiferent de limbă, vârstă, culoare sau sex, dragostea este vindecătoare, sinceră și necondiționată. Și ne face oameni mai buni, mai blânzi și frumoși.

Dacă ar fi, totuși, să trecem în revistă cum crește și se maturizează dragostea, asemeni unui om, așa am spune că arată: La început, iubirea e atunci când îl vezi și încep să-ți tremure genunchii, iar cuvintele parcă nu mai vin într-un șir logic…

Mai apoi, iubirea este atunci când te vede nemachiată dimineața și-ți spune că ești cea mai frumoasă femeie din lume…

Ușor, ușor, știi că te iubește atunci când se trezește înaintea ta, ca să facă curat, iar pe tine te lasă să dormi până mai târziu.

Timpul trece și el își arate dragostea lăsându-te să dormi la prânz sau oferindu-ți două ore doar pentru tine, în timp ce el are grijă de cel mic.

Pentru toate dovezile sincere de iubire, pentru toate momentele trăite împreună, pentru fiecare frică depășită în 2 și fiecare drum pe care l-ați făcut ținându-vă de mână, vă felicităm și vă urăm viață lungă și frumoasă împreună!
Iar pe #14Februarie, de Valentine’s Day , vă invităm să vă serbați iubirea la Hotel Restaurant La Castel, la evenimentul #Douăinimi, alături de #IrinaRimes.

Îndrăgita artistă va cânta live cele mai apreciate melodii: Cupidon, Cosmos, Iubirea noastră mută și Bolnavi amândoi sunt doar câteva dintre piesele pe care vom dansa în cea mai frumoasă sală a Castelului: Castel Ballroom, vedeta complexului nostru.

După concert, artista va oferi #autografe fanilor prezenți la eveniment. Pentru a vă răsfăța cum se cuvinte, La Castel v-a pregătit un meniu presărat cu delicii culinare dintre cele mai alese. Meniul vă va deschide apetitul cu salata cu creveți și continuă cu muschiulețul de porc cu sos de ardei copți și clătită cu ciuperci. Desertul

promite să vă încânte palatul cu o prăjitură tiramisu, care amintește de gustul dragostei, dulce-amărui.

Și pentru că este despre dragoste, vă oferă 2 pahare din licoarea zeilor, binecunoscută pentru proprietățile sale afrodisiace: vinul casei, alb și roze. Nu în ultimul rând, vă oferă o cafea și o sticlă de apă, minerală sau plată, pentru a serba iubirea într-un mod fresh.

Așadar, pe 14 Februarie, începând cu ora 20:30, mergem la evenimentul Două Inimi, ce va avea loc La Castel, în sala Castel Ballroom. Pentru că de Valentine’s Day merităm o seară a noastră, la un eveniment ca un cosmos de emoții!

Recomandări

Programul săptămânii la Cinema Ateneu

La Cinema Ateneu începe o nouă săptămână cu filme bune pentru toate gusturile, iar programul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *