Explozie uriașă în Nashville. A deteriorat zeci de clădiri și a ucis mai multe persoane! Este considerată a fi un act intenționat

Date:

Oficialii cred că o explozie dimineața de Crăciun în centrul orașului Nashville care a rănit cel puțin trei persoane și a deteriorat zeci de clădiri a fost un act intenționat.

Într-o scurtă conferință de presă vineri dimineață, purtătorul de cuvânt al poliției Metro Nashville, Don Aaron, a declarat că unitatea de dispozitive periculoase a departamentului se îndrepta spre centrul orașului ca răspuns la un apel despre un vehicul suspect când a existat o explozie „semnificativă” legată de acel vehicul în jurul orei 6:30 am CT .

Credem că explozia a fost un act intenționat”, a spus Aaron.
Trei persoane au fost transportate de la fața locului la spitale, dar niciuna nu se află în stare critică, potrivit purtătorului de cuvânt al pompierilor din Nashville, Joseph Pleasant.

Incidentul este investigat de mai multe agenții, atât locale, cât și federale, inclusiv FBI și ATF, a spus Aaron. Poliția și Tennessee Highway Patrol efectuează o închidere a zonei pentru anchetă. Accesul de la interstatal prin zona imediată va fi restricționat, a spus el.
Martorul ocular Buck McCoy a declarat pentru CNN că explozia a avut loc chiar în fața casei sale, provocându-i geamurile.
Totul pe stradă era foc”, a spus el. „Au fost trei mașini care au fost complet înghițite.

Anterior, poliția a scris pe Twitter că explozia a avut loc în afară 166 2nd Avenue N. din centrul orașului.
Primarul din Nashville, John Cooper, a declarat pentru CNN că zeci de clădiri au fost avariate, în special din cauza sticlelor suflate. Unele clădiri au fost evacuate, a spus primarul, dar nu știa câte clădiri sau câte persoane au fost afectate.
În acest moment, există doar o mulțime de daune la sticlă pe 2nd Avenue”, a spus el.
Stradă se află la marginea cartierului turistic și al ospitalității orașului Tennessee, într-o parte istorică a orașului.

Filmările de la filiala au arătat fum care se ridică dintr-un incendiu de pe stradă, cu resturi care aruncau zona, potrivit bzi.ro.
McCoy a declarat pentru CNN că atunci când s-a uitat afară arborii căzuseră și sticla spartă era peste tot. A văzut oameni ieșind din apartamentele lor cu animalele lor. Pompierii i-au spus să se îndepărteze cât mai departe de zonă, a spus el. – Nu mai rămâne nimic pe 2nd Avenue, spuse el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Primăria Iași a lansat licitația pentru contractarea lucrărilor de modernizare a bulevardului Poitiers

Suma disponibilă este 37.866.748,65 lei fără TVA, respectiv 45.061.430,89...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Se închide circulația pe bulevardul Socola! 9 trasee CTP Iași vor fi deviate

În perioada 29-30 martie, între orele 08:00 – 20:00,...

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...