miercuri , 27 ianuarie 2021 6:18 am
Iasi booked.net
-1°C

EXCLUSIVITATE: Lect.univ.dr. Mihaela Gârlea lansează astăzi al doilea album cu cântări religioase la Biserica Adormirea Maicii Domnului din Iași (AUDIO)

Trăim vremuri încărcate spiritual și totodată de mari încercări. Cei care găsesc puterea să aducă un omagiu credinței, sunt oameni aleși. 

Un astfel de om, cu o voce angelică va lansa astăzi un album cu cântări religioase. Este vorba despre artista Mihaela Gârlea.

Mihaela Gârlea cântă în strana Bisericii Adormirea Maicii Domnului din Iași din anul 2008. Este lector universitar doctor, profesor de Canto jazz și muzică ușoară la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași din toamna aceluiași an.

Opt cântări religioase se află pe acest album. Artista a donat 100 de exemplare bisericii. Începând de sâmbătă ele pot fi găsite la biserica de pe Sărărie. Banii obținuți din vânzarea lor vor merge către mai multe cauze caritabile.

„La marile Sărbători îmi propun să dăruiesc bisericii tot ce dăruiesc peste an la fiecare slujbă și anume fărâma din glasul meu, din simțirea mea, din dragostea mea față de Dumnezeu, față de parintele Mihail și față de enoriașii bisericii sub forma unui CD pe care oamenii să îl poată asculta acasă”, ne-a declarat lector universitar doctor Mihaela Gârlea.

Artista scrie cărți, muzică pentru copii și pentru scenă, cântă alături de soțul ei, pianistul Cristian Gârlea, precum și cu diferite formule de jazz. dar și cu Ansamblul de Muzică de Cameră Tierra Sin Pan, alături de care a participat în semifinala emisiunii Românii au talent în anul 2015. A scris pentru numeroase publicații, iar din 2019 a înființat Revista MIGALo unde promovează cultura, arta, educația, spiritualitatea, copiii și tinerii. Albumul cu cântări religioase este al doilea lansat în sânul bisericii, primul fiind în vara anului 2017.

InfoIași va transmite astăzi live slujba de la biserică!

Recomandări

Duminică va avea loc lansarea Revistei de cultură, artă și educație MIGALo

Duminică, 14 iunie 2020, ora 12.00, în curtea Bisericii Adormirea Maicii Domnului (Vulpe) situată pe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *