vineri , 20 septembrie 2019 1:41 pm
Iasi booked.net
-1°C

EXCLUSIV. Jurnalist bătut crunt de un fost polițist: agresorul târâia pe stradă un biet cățel legat în spatele unei dube (VIDEO)

Fapte incredibile s-au petrecut aseară, în cartierul Nicolina I. Un jurnalist a fost bătut și o femeie a fost fugărită de un fost polițist din Vaslui, actualmente șofer la o firmă de taxi.

 

Totul a pornit de la femeia care a sesizat pe un grup de Facebook că un individ a legat un câine de o dubă și-l târâia pe străzile din cartierul Nicolina I. Femeia a încercat să-l oprească pe individ, însă acesta a devenit violent, amenințând-o și alergând-o prin cartier.

La locul incidentului a venit și jurnalistul Andrei Hurbea care, spune el, din senin, a fost agresat fizic de invidividul care i-a luat ulterior și telefonul. Jurnalistul ieșean spune totodată, că din cauza bătăii primite a fost nevoit să-și petreacă toată noaptea la Unitatea de Primire Urgențe, iar acum are fața tumefiată și nu poate ieși din casă.

Din spusele martorilor, agresorul este taximetrist, iar în trecut a fost polițist la Vaslui.

Firma de taximetrie la care activa a anunțat încă de aseară că bătăușul a fost exclus din cadrul companiei.

Polițiștii au demarat o anchetă.

„A fost o sesizare făcută. A fost întocmit un dosar penal pentru lovire și alte violențe. Cercetările sunt în curs”, a declarat pentru Info IAȘI, Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ.

„Domnul în vârstă din filmare a târât un câine ieri după el. Am alergat după maşina încercând să îl opresc. A oprit în spate la BRD Nicolina şi a fugit după mine ameninţându-mă că mă leagă de maşină că îmi rupe gâtul şi foarte  multe înjurături. Am avut noroc că a văzut soţul meu de la balcon întâmplarea  şi a coborât. Eu intrasem în scară şi am sunat la poliţie. Am depus plângere pentru ameninţare.

Acelaşi domn aseară i-a spart arcada jurnalistului Andrei Hurbea. Fugeam după maşina disperată, chiar nu îmi stătea capul la poze. Iar după fugea omul după mine.

Agresorul a zis că animalul ar fi muşcat pe cineva şi că a luat amendă 20 milioane din cauza lui iar acum îi dădea o lecţie. V-am zis, cea mai bună dovadă este jurnalistul cu arcada spartă plus martorii care au văzut cum fugea după mine şi mă ameninţa şi au văzut şi cum târâia câinele. Eu nu îl cunosc pe acest domn, prin urmare nu aveam motive să mă iau aiurea de el”, a declarat femeia care a sesizat autoritățile.

Jurnalistul agresat povestește și el pentru Info IAȘI cum a fost bătut crunt de individul care chinuise câinele și o amenințase pe femeia cu simț civic:

„Aseară am văzut pe un grup de Facebook la o postare, că eram tăguit la un eveniment în derulare cu unul care târâia un câine cu o dubă. Am ajuns la locul indicat, în spate la BRD Nicolina. Am intrat în vorbă cu un individ despre care nu știam că este cel care era acuzat că chinuise un câine. Mi-a spus că e taximetrist. Eu m-am dus acolo, ca jurnalist, să văd ce se întâmplă. Vorbeam la telefon cu tipa care anunțase ce face. Duba era blocată. Nu știam atunci că e vorba de aceeași persoană. Am intrat în discuție cu el, când m-am întors cu telefonul, m-am trezit cu un pumn în față din partea individului, apoi mi-a dat și un cap în gură. Toată noaptea am stat la UPU. La un moment dat a venit și Poliția care m-a întrebat unde e telefonul. Cineva din martori a sunat, iar mobilul meu era în buzunar la el. Mi-l furase”, a declarat jurnalistul Andrei Hurbea, pentru Info IAȘI.

Recomandări

Un șofer român din Germania a scăpat la limită după ce a intrat cu duba într-o mașină nesemnalizată, care fusese implicată într-un accident

Un şofer român şi-a văzut moartea cu ochii, în Germania, într-un accident în care a …

One comment

  1. La puscarie cu dobitocul ala violent. E cunoscut in cartier ca un individ recalcitrant si violent. De ce nu il aresteaza? Ce se asteapta sa omoare pe cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *