miercuri , 22 septembrie 2021 3:08 am
Iasi booked.net
-1°C

EXCLUSIV! Ieșenii invitați sâmbătă să ia „Cina pe întuneric”

Un eveniment inedit va avea loc sâmbătă după amiază în județ. Ieșenii sunt invitaţi şi provocaţi să ia cina pe întuneric.

Pentru prima dată în Iași, pe 23 noiembrie, are loc Cina pe întuneric, un eveniment în cadrul căruia participanţii iau cina în beznă totală. Evenimentul este desfășurat în cadrul proiectului DA-IS Club finantat de Primaria Municipiului Iasi si implementatt de Asociatia Nevazatorilor din Romania-Filiala Judeteana Iasi sub egida Iasi Capitala Tineretului din Romania 2019-2020.

Va intrebati cum este viata de zi cu zi a persoanelor cu dizabilitati? Va propunem o experienta unica in care veti fi provocati sa va testati simturile servind cina in intuneric, gazdele serii fiind persoane pentru care intunericul este o obisnuinta. Pentru cateva ore invitatii isi vor depasi limitele, descoperind lumea doar prin sunet, arome sau texturi. Scopul evenimentului este de a creste gradul de constientizare cu privire la dificultãtile intampinate de catre persoanele cu dizabilitati in realizarea unor activitati de rutina. Participarea la acest eveniment este posibila doar in urma inscrierii prin trimiterea unui email la adresa proiecte.isanvr@gmail.com care sa contina numele si prenumele, ocupatia si datele de contact. Participantii vor fi selectati in ordinea inscrierii, in limita locurilor disponibile. Vineri, 22 noiembrie, vom transmite un email de confirmare tuturor persoanelor inscrise, spun organizatorii.

Recomandări

Activități de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni

Deschiderea oficială a activităților de pregătire comună între jandarmii ieșeni și carabinierii moldoveni.  Astăzi a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *