duminică , 26 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

EXCLUSIV Alți trei șoferi de UBER, au fost conduși la secția de poliție (VIDEO)

Munca polițiștilor ieșeni continuă. Înca trei șoferi au fost luați la secția de poliție pentru audieri, însoțiți și de clienții UBER.( Întrucat trustul de presă Info IAȘI a fost acuzat că materialul prezentat “a fost făcut la comanda platită” și că video-ul publicat în data de 26.02 a.c., “pare desprins dintr-un film de acțiune”, am decis ca cel ce este atașat mai jos, să fie cât mai simplu.)

Clienții care au circulat cu cei ce prestează serviciile UBER, au fost nemultumiți de faptul că nu li s-a dat bon fiscal la terminarea cursei, ba mai mult decît atât, unul dintre șoferi a plecat în trombă cu pasagerii săi, când aceștia erau cu portierele deschise. La întrebarea unui martor, unul dintre clienți a declarat că s-a simțit în pericol în acel moment. Mai multe detalii, în materialul de mai jos.

Recomandări

41 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate la Iași şoferilor prinşi transportând ilegal călători

De pe data de 16 mai, Guvernul a modificat Legea 38/2003, prevăzând că şoferii prinşi …

2 comments

  1. Asupra taxiurilor fără licență de ce nu se iau măsuri? sunt taxiuri care nu au aparat de taxare, sau nu il folosesc din diverse motive, sau nu eliberează bonul de bunăvoie, iar dacă îl ceri te înjură și tot așa. Aceste lucruri de ce nu se văd???de ce nu se fac publice???

  2. Domnul care dorește sa plătească Cash ar fi trebuit sa citească termenii condițiile folosirii serviciului. Cursele Uber se plătesc doar cu cardul. Apoi ar mai fi faptul ca Uber plătește impozit pe banii pe care îi ia. Ceea ce ajunge la șoferi e doar o parte din valoarea cursei. E mai simplu sa îi consideram freelanceri. Acești indivizi câștiga bani prin intermediul unui serviciu, asa cum ar câștiga jucând la Bursă prin intermediul unui site.
    În ceea ce privește pasagerii, aceștia au responsabilitatea de a citi acordul pe care îl “semnează” atunci când își fac cont pe aplicația Uber.
    Acestea fiind spuse, nu luați de buna ce va spun, sau ce spun știrile, chiar dacă e mai comod asa. Documentați-vă și nu lăsați pe nimeni sa va spună ce și cum ar trebui sa fie pana nu vedeți legile și faptele exacte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *