miercuri , 8 decembrie 2021 2:57 am
Iasi booked.net
-1°C

Evenimentele lunii Iunie, la Iași

Mai multe evenimente așteptate de ieșeni vor avea loc în cursul lunii iunie. Târgul Național de Ceramică Tradițională „Cucuteni – 5000”, Târgul Meșteșugarilor, Rocanotherworld sau Târgul meșterilor populari „RomânIA Autentică” sunt doar câteva dintre evenimentele care se vor desfășura la Iași în perioada următoare.

 

Lista evenimentelor din luna iunie cuprinde Festivalul de teatru, muzică și dans pentru copii „Înșiră-te Mărgărite” (1 iunie), Festivalul Industriilor Creative 2018 (8 – 10 iunie), Târgul Meșteșugarilor – Ediția a XIX-a (29 iunie – 1 iulie), Rocanotherworld – Ediția a III-a (18 – 24 iunie), Târgul meșterilor populari „RomânIA Autentică” – Ediția a II-a (18 – 24 iunie), Tabăra de creație populară „Micii meșteri din Copou” – Ediția a XI-a (18 – 24 iunie) și Târgul Național de Ceramică Tradițională „Cucuteni – 5000” (29 iunie – 1 iulie).

Tot în luna iunie vor mai avea loc Festivalul Filmelor de Foarte Scurt Metraj, Târgul de vară, precum și comemorarea a 77 de ani de la Pogromul de la Iași, care va fi marcată odată cu împlinirea a 70 de ani de relații diplomatice între România și Statul Israel.

Pentru cele zece evenimente menționate, municipalitatea va contribui cu 86.500 de lei. Pentru aprobarea finanțărilor mai este nevoie de un aviz al consilierilor locali, care se vor întruni în ședință ordinară miercuri, 30 mai.

Recomandări

Rata de colectare a sticlei a crescut cu peste 30% în urma implementării proiectului de colectare direct de la domiciliu

𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗮𝘀̦𝗶, prin 𝗔𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝘁̦𝗶𝗮 𝗱𝗲 𝗗𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗜𝗻𝘁𝗲𝗿𝗰𝗼𝗺𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮𝗿𝗮̆ 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗦𝗮𝗹𝘂𝗯𝗿𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲 (𝗔𝗗𝗜𝗦), a implementat, începând cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *