vineri , 16 aprilie 2021 11:20 am
Iasi booked.net
-1°C

Evenimentele din acest weekend, la Iași. Vor fi prezenți și jandarmii

În zilele de 03 și 04 octombrie a.c. jandarmii ieșeni vor continua desfășurarea activităților pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, precum și punerea în aplicare a măsurilor stabilite, pe linia  prevenirii răspândirii virusului SARS Cov2.

Se vor lua măsuri în ceea ce privește asigurarea ordinii publice la serie de manifestări care se vor desfășura în aer liber.

Sâmbătă și duminică, 3-4 octombrie a.c. mai multe echipaje de jandarmi, polițiști și pompieri vor acționa pe strada Palat și strada Anastasie Panu din mun. Iași, unde se va desfășura etapa a IV a din cadrul Campionatului Național de Super Slalom.

Sâmbătă se vor desfășura antrenamentele, iar duminică vor urma cele două manșe de concurs. Zona va fi închisă circulației auto.

Alte misiuni se vor desfășura sâmbătă, cu prilejul celei de-a doua ediții a Cupei Iașului la Mountain Bike ce va avea loc, în zona Releu Bucium și la marșul ”Identitate, Armonie, Ortodoxie” care va urma traseul Universitatea A.I. Cuza – str. Lăpușneanu – Catedrala Mitropolitană Iași. Duminică va fi avut în vedere marșul de conștientizare ”Promenada Inimii” cu plecare din Parcul Expoziției și sosire la Palatul Culturii.

La toate aceste manifestări jandarmii vor acționa pentru punerea în aplicare a măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV 2, asigurarea climatului de ordine necesar desfășurării evenimentelor, precum și pentru asigurarea intervenției, în caz de nevoie.

Se continuă activitățile de patrulare în sistem mixt cu Poliția, Iaşi, Paşcani, Hârlău, Tg. Frumos, Răducăneni și în zonele învecinate.

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsuri de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

Recomandări

Angajații IULIUS au plantat 3.500 de copaci pentru un viitor cu aer mai curat în județele Iași și Suceava

Ce poți face într-o zi însorită de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *