duminică , 21 iulie 2019 3:03 am
Iasi booked.net
-1°C
Foto: colaj Epoch Times

Erou în acțiune: Sare din mers în maşina unui bărbat care a făcut infarct şi îl salvează (VIDEO)

Departamentul de Poliţie Dixon din Illinois a clasificat ca „act eroic” intervenţia lui Randy Tompkins, în vârstă de 39 de ani, care a ieşit rapid din automobilul său şi a sărit pe geamul unui alt vehicul în mers, deoarece conducătorul acestuia era incapabil să mai şofeze. Tompkins îşi dăduse seama că omul respectiv, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, suferea un atac de cord şi nu a ezitat să-l salveze.

 

Evenimentele au avut loc la intersecţia străzilor 4th Avenue şi North Galena Avenue, la nord de Illionis (SUA). Doi poliţişti au observat că o maşină albastră nu a respectat semnele de trafic şi era pe cale să lovească mai multe vehicule.

În încercarea de a opri „infractorul”, poliţia a activat semnalizarea de urgenţă, dar vehiculul în cauză şi-a continuat drumul spre nord, la viteză mică.

În acel moment au observat cum Randy Tompkins a făcut o manevră pentru a nu fi lovit de maşina aflată în derivă. Tompkins s-a hotărât să intervină în momentul în care şi-a dat seama că şoferul din maşina albastră nu se simţea bine. A ieşit din maşina sa, a alergat spre maşina albastră şi, fără ezitare, a sărit prin fereastra pasagerului din faţă, pentru a-l opri.

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-l împiedice să-şi înghită limba, punându-i degetele în gură şi a apăsat rapid pe frână pentru a opri autovehiculul. Câteva secunde mai târziu a sosit şi patrula poliţiei pentru a-l ajuta şi ofiţerii au chemat ambulanţa.

Imaginile au fost înregistrate şi postatate de poliţie pe pagina oficială de Facebook, unde au avut ocazia să-i mulţumească lui Tompkins pentru acţiunea lui, dar şi să reamintească oamenilor că acest tip de comportament este oricum “nerecomandat”.

În declaraţii ulterioare referitoare la repecusiunile acţiunii sale, Tompkins a spus: „Am făcut-o foarte repede şi am reuşit să opresc automobilul. Mi-era teamă, dar aş face acest lucru pentru oricine. De fapt, eram la locul potrivit în momentul potrivit”.

 

Sursa: Epoch Times

Recomandări

Camion mistuit de flăcări, la ieșire din Viena. Șoferul român s-a salvat în ultima clipă

Miercuri la prânz, pe A4, imediat după ieşirea din Viena, în dreptul localităţii Bruck, un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *