luni , 19 aprilie 2021 3:07 pm
Iasi booked.net
-1°C

Eroi de basme, comedii și concerte inedite, săptămâna aceasta, la Palas

Săptămâna aceasta, la Palas, Harap Alb ne va face să ne aducem aminte de copilărie și ne va duce cu el în lumea poveștilor. Spectacole de teatru puse în scenă de actorii Ateneului Național din Iași și concerte susținute de Filarmonica Iași vor avea loc în Amfiteatrul Palas.

 Miercuri, 22 iulie 2020de la ora 19.00, la Amfiteatrul Palas, ne vom amuza împreună la piesa de teatru „Comedie cu olteni”, susținută de actorii Ateneului Național din Iași. Spectacolul prezintă cearta nesfârșită dintre două familii, Joițoiu și Ciocu, sursă nesfârșită de întâmplări amuzante.

În următoarele trei zileFilarmonica de Stat „Moldova” din Iași va fi prezentă, tot în Amfiteatrul Palas unde ne va încâta cu trei spectacole inedite. Joi și vineri, de la ora 19.00, ascultăm cu emoție celebra suită Carmen pentru coarde și percuție, de Rodion Șcedrin, după muzica lui Georges Bizet. Interpretarea talentaților instrumentiști va avea loc sub bagheta dirijorului Cristian LupeșSâmbătă, vom audia un concert vocal-instrumental susținut de Corul Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Duminică, ne începem ziua cu „Harap Alb” piesă care va fi jucată pe scena Amfiteatrului Palas, de la ora 10.00, unde cei mici vor învăța cât de important este curajul. Săptămâna o încheiem cu spectacolul „Take, Ianke și Cadîr”, care va începe de la ora 19.00. Viața celor trei negustori, care dau și numele piesei, este una liniștită, până când fiul lui Take și fiica lui Ianke se îndrăgostesc. Accesul la spectacolele Ateneului Național din Iași se face pe bază de bilet, care poate fi achiziționat online, pe www.ateneuiasi.ro, la casieria instituției culturale sau direct la locație, cu o oră înainte de începerea evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Dacă în weekend vrei să ieși cu prietenii, terasele din ansamblul Palas vă așteaptă cu o gamă variată de oferte și de petreceri tematice, respectând măsurile de siguranță.

La toate evenimentele, pentru siguranța publicului, se păstrează distanțarea fizică prin reducerea locurilor disponibile, sunt asigurate substanțe dezinfectante, iar purtarea măștii de protecție este obligatorie. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, evenimentele exterioare vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook Palas Iași.

Recomandări

Află cele mai noi tendințe în materie de nunți la Wedding Days, în Palas!

Cele mai intense momente sunt cele dinaintea nunții, când cauți rochia, costumul, band-ul, florile, localul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *