joi , 15 aprilie 2021 8:51 am
Iasi booked.net
-1°C

Emiratele Arabe Unite donează echipament medical României

Bogdan Aurescu, ministrul de externe, a anunțat joi în ședința de guvern că România va primi vineri și sâmbătă un ajutor medical consistent din partea Emiratelor Arabe Unite, care va sosi la bordul unor zboruri speciale.

Aceste curse aeriene vor aduce o donație de echipamente medicale din partea Guvernului E.A.U. către Guvernul României. Este vorba despre 3 milioane de măști și 2,7 milioane de mănuși de examinare, 84.000 de mănuși de protecție, 37.000 de combinezoane, 20.500 de ochelari de protecție, a enumerat Bogdan Aurescu.

Îmi permiteți să exprim mulțumirile noastre deosebite atât către Guvernul din Emiratele Arabe Unite, cât și către ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la București, domnul Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, care a avut un rol excepțional în obținerea acestei donații foarte necesare pentru Guvernul României.”, a spus Bogdan Aurescu, ministrul de externe, la începutul ședinței de guvern.

Cu siguranță, normal, chiar putem hotărî de comun acord să-l și primim, ca să-i exprimăm direct gratitudinea noastră pentru acest ajutor extrem de benefic și de util.”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban.

Recomandări

Un nou suport financiar pentru Cinema Ateneu, oferit de rețeaua Europa Cinemas

Pentru a susține cinematografele din rețea, Europa Cinemas a decis acordarea unui suport financiar suplimentar, numit suport …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *