joi , 9 decembrie 2021 5:12 pm
Iasi booked.net
-1°C

Elevii BURSIERI aflați în grija părintelui DAMASCHIN au nevoie de laptopuri

Părintele Dan Damaschin are în grijă 70 de elevi bursieri, toți cu note foarte bune la învățătura. Având în vedere condițiile epidemiologice actuale, în mare parte, activitatea claselor s-a transferat în mediul on-line motiv pentru care elevii au nevoie de laptopuri. Părintele Damaschin a făcut un apel către populație pentru a-i ajuta pe acești tineri.

„Dragilor, țin să vă anunț că din cei 70 de bursieri (studenți și elevi) din internatele C.E. D.C., în momentul de față 15 au intrat deja în mediul online. Nu știu dacă ei sau profesorii lor se bucură sau se întristează, dar pentru noi 15 laptopuri, sincer să vă spun, chiar nu-i o bucurie. Cum în jurul nostru s-au înălțat în ultimii ani multe, multe firme cu foarte mulți oameni care folosesc la serviciu un laptop de ultimă generație, sunt convins că undeva, pe birouri sau pe noptiere, s-ar putea să se mai găsească un astfel de obiect foarte bine întreținut și capabil, care-și așteaptă un nou proprietar (asta în cazul în care nu-i chiar pe rafturile din magazine )

Așadar, cine dorește și poftește să dea o mână de ajutor copiilor noștri dragi cu un laptop nou sau folosit – în stare bună și foarte bună, să pună pe GPS sau pe colet Biserica Maternității Cuza Vodă, iar noi îi ajutăm să facă o faptă bună. Domnul Iisus Hristos să ne înțelepțească pe toți și să vă programeze un loc în Împărăția Sa cea Cerească!”, a transmis Părintele Damaschin.

Recomandări

Parintele Damaschin a ajutat o mama cu 8 copii: “Nimeni nu întreabă acești oameni flămânzi și striviți de durere dacă au nevoie de ajutor!”

O mama cu 8 copii a primit ajutor din partea parintelui Damaschin. Femeia era disperata …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *