miercuri , 20 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Elev reținut de polițiști după ce a amenințat o profesoară chiar în timpul orei (VIDEO)

Un elev în vârstă de 20 de ani, de la un liceu tehnologic din Râmnicu Vâlcea, a fost reţinut vineri după amiază, într-un dosar penal în care poliţiştii fac cercetări pentru ameninţare, după ce liceanul ar fi ameninţat o profesoară.

Poliţia s-a autosesizat în acest caz după ce au fost distribuite pe Internet înregistrări cu momentul în care liceanul ameninţa profesoara. Elevul respectiv este în clasa a XI-a, la un liceu tehnologic din municipiu.

Smardoi de Vâlcea ameninţă că bate profesoara ! (13 Septembrie 2018)

Acest smardoi de Vâlcea trebuie săltat în secunda doi. Acestea sunt condiţiile în care lucrează profesorii în România. Elevii au drepturi, profesorii nu.Update: Ce este mai trist este că acest huligan a fost susţinut şi chiar incitat de întreaga clasă.

Publicată de Calculator Salarii Invatamant pe Joi, 13 Septembrie 2018

„În urma apariţiei în spaţiul virtual a unui video în care un elev al unui liceu din Râmnicu Vâlcea ameninţa cu acte de violenţă o profesoară, în timpul orei, venim cu următoarele precizări: Poliţia s-a autosesizat în acest caz, fiind întocmit dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuni de ameninţare. În fapt, ieri, 13 septembrie, în jurul orei 9,00, un elev în clasa a XI-a a avut o discuţie în contradictoriu cu un cadru didactic, în timpul orei, recurgând apoi la ameninţări. Incidentul a fost filmat şi încărcat pe internet. Astăzi, 14 septembrie, au fost demarate cercetările în acest caz, persoana bănuită fiind adusă la sediul poliţiei pentru audieri. Investigaţiile continuă, urmând să se dispună măsurile legale”, au precizat reprezentanţii IPJ Vâlcea.

 

Sursa: Agerpres

Recomandări

Elev călcat în picioare de alţi băieţi, în clasă şi în curtea şcolii. Vezi unde s-a întâmplat

Un nou episod de violenţă între elevi a fost filmat într-o şcoală din România. Un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *