Elev fugărit cu mopul de profesorul de franceză, la o școală din Moldova

Date:

Haos într-o școală din județul Suceava. Un profesor de limba franceză din comuna Grămești a fost filmat în timp ce fugărea un elev prin clasă, cu un mop în mână. Dascălul s-ar fi enervat pentru că adolescentul nu ar fi avut la el manualul școlar.

Incidentul s-a produs luni, 21 ianuarie, la clasa a 7-a a gimnaziului din Grămești. Potrivit Monitorului de Suceava, în primă fază profesorul l-ar fi amenințat pe elev, obligându-l apoi să şteargă apa cu care chiar el ar fi stropit podeaua.

Fiind refuzat, dascălul s-a enervat, l-a lovit cu palma și a început să îl alerge pe tânăr prin clasă, agitând un mop, de față cu ceilalți elevi.

Directorul şcolii din Grămeşti, Vasile Gabriel Diaconescu, a precizat că elevul este unul problemă, cu dificultăţi de învăţătură şi de disciplină, dar nici profesorul nu are un istoric tocmai bun, fiind sancţionat pentru mai multe abateri, printre care absenţe nemotivate și agresiune verbală.

„Cred că profesorul a fost sfidat, a fost provocat de elev. Profesorul i-a făcut observaţie, însă a fost ignorat şi lucrul acesta l-a enervat şi şi-a ieşit din fire. Am constituit o comisie de disciplină şi vom demara o anchetă, am anunţat şi Inspectoratul Şcolar Suceava, a venit şi poliţia”, a declarat Vasile Gabriel Diaconescu, potrivit sursei citate.

Profesorul are 53 de ani şi lucrează la şcoala din Grămeşti din 1992.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

FOTO: DIICOT a descoperit primul laborator clandestin de steroizi din România! Descinderi în IAȘI și alte trei județe

Procurorii DIICOT efectuează 15 percheziții domiciliare în București și...

Tichete sociale valorice, cu ocazia Sărbătorilor de Paști, pentru pensionarii ieșeni

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

Primăria IAȘI distribuie o nouă tranșă de AJUTOARE pentru persoanele defavorizate

Începând cu data de 29 martie 2023, Primăria Municipiului...