vineri , 21 ianuarie 2022 6:28 pm
Iasi booked.net
-1°C

Elev din Pașcani internat în spital, după ce a fost lovit de tatăl unei colege

Un elev de 11 ani de la o unitate școlară din Pașcani este internat la Spitalul de Neurochirurgie Iași, după ce a fost lovit de tatăl unei colege. Agresorul era nervos că băiatul i-a trântit telefonul fiicei sale.

Potrivit newspascani.com, incidentul s-a petrecut în urmă cu patru zile zile, tot la Liceul Economic Tehnologic ”Nicolae Iorga”. Băiatul de 11 ani a avut în urmă cu câteva zile un conflict cu fiica agresorului. I-ar fi vorbt urât și mai apoi i-a trântit telefonul.

Fata și-a sunat tatăl, care într-o criză de furie a venit la școală. La finalul orei de biologie, când băiatul a ieșit din clasă, a fost lovit de agresor.”Este deschis un doar de cercetare în acest caz, pentru lovire și alte agresiuni. Bărbatul de 37 ani a fost amendat pentru tulburarea liniștii și ordinii publice”, ne-a declarat Ioana Bîlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Tatăl copilului agresat l-a dus la spitalul din Pașcani. Medicii au stabilit că prezintă niște hematoame, în urma analizelor și investigațiilor. Din această cauză, copilul a fost dus de tatăl lui la spitalul din Iași, acolo unde se aflcă acum internat sub supraveghere medicală.

Recomandări

O gravidă din Focșani a pierdut sarcina în luna a șaptea, după ce s-a înjunghiat în abdomen

O gravidă în luna a şaptea a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *